@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
zgłaszałam na czacie, że kurier orlen nie przyjechał dziś po paczki, pan mi napisał, że stworzy zgłoszenie mailowe ale nic nie dostałam. Czy w sprawie tego zlecenia AD11582624 coś się dzieje?
Cześć, @Health___Beauty. Widzę, że nasz pracownik zgłosił już interwencje w oddziale, jednak nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi z wyjaśnieniami.
Doradca wysłał do Ciebie wiadomość mailową 05.06.2026 o 16:56 na adres mailowy przypisany do Twojego konta Allegro. Numer zgłoszenia to 61820424.
@MiMary zaćmienie umysłu. Jest rzeczywiście. Przepraszam za zamieszanie.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dzisiaj również paczki nie zostały odebrane przez Orlen. Zrobicie coś z tym?
Cześć @Health___Beauty, zgłosiłem interwencję w tej sprawie.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dziś po raz kolejny zlecenie odbioru niezrealizowane. Już nie liczę na żadne interwencje, od jutra znowu będziemy nadawać paczki w automacie. Tylko dwa pytania - po co tak usilnie forsujecie żeby zamawiać kurierów a nie nadawać paczki w punkcie skoro na 10 podjazdów 3 nie zostały zrealizowane? I druga rzecz - jak To się ma do nowej jakości sprzedaży która ma niby zależeć od działań sprzedawcy skoro paczki zostały przygotowane, podjazd zamówiony a kurier nie przyjechał. Spada i terminowość realizacji zamówień i kilkadziesiąt paczek które mogłyby być liczone do szybkiej wysyłki a nie będą wyłącznie przez niezrealizowane zlecenie odbioru.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ja naprawdę oszaleje. Na 10 zleceń odbioru 3 niezrealizowane, paczki nadane w automacie dziś przed 13 nieodebrane - godzina graniczna to 13.45. Zrobicie coś z tym czy potraficie tylko zmuszać do wysyłania paczek takim pseudoprzewoźnikiem?
@Health___Beauty podeślij proszę numery zleceń lub numery paczek.
proszę od razu o wykluczenie tych przesyłek ze statystyk.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ nie zgadniecie. Znowu paczki orlen nie zostały odebrane - proszę o interwencję i doprowadzenie do porządku sytuacji z tym przewoźnikiem albo możliwość wykluczenia orlenu przy jednoczesnym zachowaniu smarta.
@Health___Beauty Wciąż w takiej sytuacji potrzebujemy numerów przesyłek, o które chodzi.
Metoda Orlen nie zostanie wykluczona z Allegro Delivery.
@w_kiwi paczki nadane w weekend i wczoraj zostały odebrane przez kuriera po 23 więc zamiast dziś być w doręczeniu leżą w oddziale. Tych paczek jest ponad 20 - przykładowo AD02PQ5ZE8, AD02PO2VU2, AD02PO32E9
Naprawdę nie wiem co się dzieje z tym oddziałem orlenu ale przestaje to być śmieszne.
@Health___Beauty dzięki! Wyjaśnimy z oddziałem, dlaczego paczki są odbierane tak późno.