anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak w dostawie

Kolor-Serwis
#8 Zapaleniec

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Klient założył dyskusję, że nie otrzymał 4 pędzli tylko 1. Paczka była pakowana przeze mnie osobiście w asyście koleżanki. Mamy 100% pewności, że paczka została spakowana prawidłowo. Nasze stany magazynowe również się zgadzają. Klient twierdzi, że koperta była nie uszkodzona. Ale nie zgłosił reklamacji u przewoźnika, zrobiłam to ja jako sprzedawca, ale została odrzucona. w ogóle rozpatrzyli jakbym była kupującym!

"Dziękuję za reklamację dotyczącą przesyłki AD0KZ8VF5P0KS6S97 Sprawdziłam, że paczkę doręczyliśmy prawidłowo i już ją Państwo odebrali. Dlatego, zgodnie z Regulaminem ""Allegro Delivery"" (§ 9, punkt 18), nie mogę uznać Państwa reklamacji. Widzę jednak, że do tego zamówienia przypisana jest jeszcze jedna paczka. Zachęcam Państwa do sprawdzenia jej statusu lub skontaktowania się ze sprzedającym"

Czy jest możliwość sprawdzenia wagi paczki na sortowni, żeby mieć jakiś argument? Co mogę jeszcze zrobić? Klient chce zwrotu z allegro protect a ja domniemam, że ktoś tu jest oszustem

Proszę o pomoc. Kwota nie jest może wysoka, ale chodzi o uczciwość!

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Kolor-Serwis 

Konsultuję to i wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Kolor-Serwis
#8 Zapaleniec

Czy już coś wiadomo?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Kolor-Serwis otrzymałam informację, że w tej sytuacji możesz skorzystać z opcji odwołania się od decyzji reklamacyjnej (możesz zrobić to w ciągu 14 dni od momentu jej otrzymania). Zostanie ona ponownie rozpatrzona. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów