@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o informacje co się dzieje z przesyłką z zamówienia : 39698ce0-b763-11f1-bf45-4714f1c4a274
numer listu: Allegro A005PG9081
Ostatni wpis o losach przesyłki jest z dnia 30 września 2026, z godz. 03:40
@kakabe_2007 przesyłka została zwrócona do nadawcy, ponieważ kupujący jej nie odebrał. Dzisiaj została przyjęta na magazynie przewoźnika, więc wkrótce powinna dotrzeć do Ciebie.
@la_nika W magazynie została przyjęta 30 września o godz, 03:40 (dziś jest 1 października) i nie ma żadnych dalszych informacji prócz takiej że została zwrócona do nadawcy. Nie dotarła do mnie, dlatego pytam co się z nią dzieje. Kupujący zgłosił zwrot i powinien otrzymać zwrot należności.
@kakabe_2007 widzę w statusie informację o dostarczeniu na magazyn z dzisiaj. Ale zgłoszę interwencję w tej sprawie, żeby przesyłka, jak najszybciej wróciła do Ciebie.
@la_nika Będę wdzięczny bo chciałbym szybko zwrócić kupującemu pieniądze.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Gdzie jest moja przesyłka ? Mija kolejny dzień a przesyłki jak nie było tak nie ma ......................
@kakabe_2007 niestety wciąż wyjaśniamy co dzieje się z paczką. Zgłosiłam ponownie interwencję do oddziału.
@Sa_nova A czy przypadkiem paczka nie zaginęła ? Od 30 września nie ma aktualizacja statusu
@kakabe_2007 nie mam na ten moment takiej informacji. Działam, żeby ustalić szczegóły co się dzieje i kiedy zostanie do Ciebie doręczona przesyłka.
@Sa_nova No to czekamy .......................................................................................................
Właśnie kurier przywiózł zwrot. Dziękuję za pomoc.
@kakabe_2007 cieszę się, że mogliśmy pomóc i przesyłka jest już u Ciebie. 😊
Okazało się że wróciła inna nie odebrana przesyłka..... Ta Allegro A005PG9081 w dalszym ciągu gdzieś zalega w magazynie ...........
@kakabe_2007 zweryfikuję status tej paczki.
@kakabe_2007 przesyłka powinna zostać dostarczona jutro.
@RaBarbar_ka Jutro jest sobota i kurier nie dostarcza zwrotów ............
@kakabe_2007 faktycznie 😅 Dostałam informację, że zwrot jest w drodze od 30.09.2026 (na nowym zwrotnym liście przewozowym A005R6ZED0). Przesyłkę dzisiaj przejął kurier i powinna być doręczona jak najszybciej - w tym przypadku zapewne w poniedziałek 🙂
Dziękuję