Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj pokazał się nowy status , może nie status ,ale dopisek do statusu i nie bardzo wiem jak mam go rozumieć ... Nadmienię ,że paczka dostarczona do nieprawidłowego punktu jest w drodze od UWAGA !!! 17 dni !!!... klientka od dwóch tygodni nie podejmuje żadnego kontaktu , staram się na bieżąco informować ją o ,, postępach ,, ale postępów brak , reklamacja została odrzucona BO !! ....UWAGA przesyłka jest w drodze . Nie wiem co z tym robić , najchętniej oddałbym pieniądze i zapomniał ,ale nie mam ku temu podstaw poza tym jednym dziwnym statusem .
W statusach dhl / małe litery z braku szacunku / , kłamie . Kurier dzień w dzień przejeżdża obok sklepu otwartego do godz 19:00 od bladego świtu , bo zwyczajnie nie ma innej drogi pomiędzy kolejnymi automatami jakie obsługuje ,to jest osiedle , obowiązuje jeden kierunek jazdy.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mdrogeria wyjaśniam sytuację z paczką z oddziałem.
@Sa_nova jestem w kontakcie z oddziałem ,paczka zaginęła pomimo aktualnych statusów ,takie jaja to tylko z dhl, bardziej mi zależy na podpowiedzi jak mam rozumieć wskazany powyżej status .
@mdrogeria wjaśniam kwestię tego statusu i wrócę z informacją.
Przesyła nadana 12 -09 ,błędnie dostarczona do punktu i od tamtej pory sobie błądzi , jedyne w tym dobre to KLIENTKA ANIOŁ , reklamacja złożona , ale odrzucona bo cyt ,, paczka w drodze ,,... no OK ,ale mogę się odwołać , ale na razie się wstrzymuję .
Po wielu mailach z konsultantem i dziesiątkach przeprosin otrzymuję wczoraj taką oto wiadomość
DOOBRA se tam pod nosem gadam , chyba pora na odwołanie ,zaginęła to zaginęła , klikam odwołanie ,motywuję , wklejam co potrzeba i wysyłam .
ALLLE hallo .. halloo , nie tak szybko , w niecałą godzinkę po wysłaniu odwołania otrzymuję taką oto wiadomość
to nie tylko dhl ale wcześniej z ups też tak miałem ze dwa razy, z dpd też mi sie zdarzyło.
Kurierzy są przeładowani, zwykle na samym końcu dowiadują się że będą obsługiwać automaty allegro oprócz swoich zwykłych paczek do tego dochodzi dziesiątki nowych punktów odbiorów gdzie przyjeżdżają po jedną albo dwie paczki bo allegro sobie wymyśliło że musisz mieć w ofercie.
Obecnie paczka jest w punkcie odbioru
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @mdrogeria Czy ten punkt odbioru to sklep Żabka przy ul. Legionów 100 w Czechowicach-Dziedzicach?? 😄
@Client:80340374 teraz nie ma to najmniejszego znaczenia , może być nawet w Dubaju , gadałem z Klientką , jest obecnie w sanatorium i nie ma możliwości żeby przesyłkę podjęła czy to z Czechowic czy ze Studzionki , trudno żeby czekała 3 tygodnie , aż dhl łaskawie dostarczy paczkę tam , gdzie powinien ,a poza tym żaliła się , że to nie pierwszy wybryk delivery , niemniej rozmowa z Panią była bardzo przyjemna i co najważniejsze produktywna
@mdrogeria odmowa odebrania to nie odstąpienie, co przedstawisz w razie kontroli, wydruk ze statusy paczki ?
DHL nie ogarnia takiej ilości paczek a cuda zaczną się przed świętami 😄 kurier z mojego regionu olał część paczek, połowa poleciała do punktów bo nie był w stanie tego rozwieźć bo mu dnia brakowało, jak zawsze miał koło 100 tak ostatnio ma po 300 głownie przez Allegro 🙂