anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego paczka wróciła do mnie? Allegro ONE BOX DPD

DROGERIE24_pl
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Paczka spakowana, wymiary zgodne, a jednak wróciła, klient i ja zastanawiają się dlaczego?

On chce paczkę a ja chce ją jeszcze raz nadać bez dodatkowych kosztów bo coś tutaj nie pykło.

A001FHK0X9

numer zamówienia fedce660-b793-11ef-a2bd-a9baa85c7b21

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Wątpię żeby ktoś Ci dal drugą wysyłkę za darmo, ale @Allegro_One 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl poprosiłam zespół Allegro One o sprawdzenie, dlaczego przesyłka została zwrócona do nadawcy. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DROGERIE24_pl
#9 Pomysłodawca#

Wysłałem paczkę już drugi raz, taką sama bez żadnych zmian. Wymiary 54x38x41 waga 6kg. Już się dowiedziałem w dpd że pracownik popełnił błąd bo nie zauważył ze paczka idzie do paczkomatu allegro ale myślał ze jest do DPD i ją odrzucił ze względu na wymiary. Tak że Allegro proszę o złożenie reklamacji na przesyłkę do DPD oraz darmową drugą o numerze A001G7RGQ9

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl weryfikujemy to z przewoźnikiem, poczekaj proszę na odpowiedź w sprawie nr 47967139. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

DROGERIE24_pl
#9 Pomysłodawca#

la_nika I jak sprawa? Bo druga przesyłka dokładnie ta sama co wróciła została doręczona bez żadnych problemów A001G7RGQ9

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@DROGERIE24_pl przepraszam, że nie otrzymałeś odpowiedzi w wiadomości e-mail. Przewoźnik odpisał, że przesyłka została odesłana, ponieważ nie zmieściła się do automatu. Przekazałam to, co napisałeś (o wysłaniu dokładnie takiej samej paczki, która się już zmieściła i pomyłce kuriera). Poczekaj proszę na wiadomość e-mail w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów