anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostałem informację o włączeniu Allegro One Kurier

allonboard
#8 Zapaleniec#

Witam, dostałem informację o włączeniu Allegro One Kurier. Opcję tą miałem wyłączoną ponieważ w mieście w którym prowadzę działalność - Chełm (lubelskie) ta usługa nie była dostępna i nie mogłem nadać paczki. W jaki sposób ma to teraz wyglądać?

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @allonboard. Widzę, że Twój kod pocztowy nie jest obsługiwany przez Allegro One Kuriera. Mogę przekazać Twoje konto do wykluczenia z obowiązku posiadania tej metody dostawy w cennikach. Daj znać, czy mam tak zrobić?

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

allonboard
#8 Zapaleniec#

Jak najbardziej:) 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Gotowe, @allonboard. Przekazałam 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

allonboard
#8 Zapaleniec#

Dziękuję:)

oznacz moderatorów

allonboard
#8 Zapaleniec#

Znowu mam ten sam problem, ile kurier nie obsługiwany w Chełmie został włączony. proszę o wyłączenie 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@allonboard Podaj proszę kod pocztowy adresu, z którego nadajesz paczki.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

allonboard
#8 Zapaleniec#

22-100, inna firma która też wysyła z Chełma też ma teraz problem bo nie mogą wysłać paczki (nie mogą wygenerować etykiety) a klient od wczoraj nie odbiera i nie odpowiada a wiadomości/sms.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@allonboard Przekazałam Twoją prośbę do odpowiedniego zespołu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

Jestem z tego samego miasta, czy również mogę prosić o wyłączenie tej metody dostawy?

@MiMary 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@babyprops przekazałam prośbę do odpowiedniego zespołu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

dziękuję

oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

A kiedy ta forma dostawy będzie u mnie wyłączona? Obecnie nie mam możliwości nadawać ani One Box, ani One Punkt ani tym bardziej One Kurier bo mój kod pocztowy nie jest obsługiwany przez Allegro One 😕 a przez "połączenie" dostawy i zmiany z One Box, Punkt na One Box, Punkt, Kurier nie mogę też nadawać One Boxów czy One Punktów. Dziś musiałam nadać paczkę inną metodą dostawy i świecić oczami przed klientką. Wyłączcie mi to!!!!! 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@babyprops wkrótce otrzymasz decyzję w tej sprawie. Dla niektórych adresów w tym mieście udostępniamy metodę dostawy Allegro One Kurier. Muszę poprosić Cię o cierpliwość, skontaktujemy się z Tobą. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

ok

oznacz moderatorów