Proszę o interwencję w sprawie dostarczonego zwrotu z inną zawartością niż nasz towar, kupująca również nie rozpoznaje dostarczonego przedmiotu, prawdopodobnie doszło do pomyłki przez kuriera przy naklejaniu etykiety. Niby sprawa prosta do odkręcenia, a tymczasem od 15.12 konsultanci zamilkli i nikt nie raczy nawet odpowiedzieć na zadane pytanie, sprawa została zgłoszona 13.12 i dalej jest nierozwiązana. Numer zgłoszenia 57214320, bardzo proszę o pomoc.
Zgodnie z prawem wstrzymujesz zwrot do czasu aż dostaniesz to co zwróciła z zamówienia i niech allegro sobie szuka paczki niech kupująca składa reklamację na wykonanie uslugi zwrotu w smarcie bo prawie pewne że to to
@az1rael Wiesz, co to jest interpunkcja? Tego się nie da czytać.
@mdrogeria @Client:35386082 Gdzie się podziewacie? Jest problem z czyjąś interpunkcją.
@Pupil_Admina ja robię sernik.
@Client:35386082 Psznie.
@Pupil_Admina ?....powiało nudą , łony...łony...łony...łony
Jasne, nr zamówienia 63c13640-cf52-11f0-9d62-e77a7f2feffd.
13.12 konsultant już wysyłał kuriera, oczywiście nigdy nie dotarł. 15.12 zostałam poproszona o wysłanie zdjęć paczki, tak też zrobiłam i nastała cisza, prawie codziennie wysyłam maila z pytaniem, co dalej i jestem po prostu olewana...
@for-sport_pl Dziękuję. Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się tutaj ponownie.
@for-sport_pl Dostałam potwierdzenie, że przed chwilą wysłaliśmy do Ciebie wiadomość w korespondencji nr 57214320. Mam nadzieję, że to przyspieszy cały proces wyjaśnienia sprawy.
Bardzo dziękuję za pomoc, w końcu coś się ruszyło 🙂