anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Informacja o statusie paczki allegro one

MAMY ROZWIĄZANIE!
muciek4579
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, 

piszę z zapytaniem o paczkę Allegro A004NP4XH6. Kurier planowo miał ją dostarczyć wczoraj, jednak po całym dniu jazdy kuriera paczka wróciła na magazyn w Zabrzu.  Dziś będzie kolejna próba dostarczenia jej na adres. Zaznaczam, że w dniu wczorajszym cały czas byłam w domu, a dziś to już nie będzie takie oczywiste. Pomimo otrzymamego numeru kontaktowego, kurier nie odbiera ani nie odpisuje na wiadomość. Po zaznajomieniu się z opiniami w internecie odnośnie tej usługi( szkoda, że po fakcie wyboru kuriera) rośnie we mnie niepokój czy paczka w ogóle do mnie dotrze. Dodam, że po wczorajszym wieczornym kontakcie z infolinią, miły Pan poinformował mnie o prawdopodobnej kolejnej próbie dostarczenia paczki dnia następnego. Tylko że kurier w ogóle nie reaguje.  Bardzo proszę o pomoc. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@muciek4579 Nie jestem w stanie niestety określić w jakich godzinach kurier przywiezie paczkę 😞 Zainterweniowałam u przewoźnika w Twojej sprawie, z prośbą o kontakt. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
muciek4579
#8 Zapaleniec

Bardzo dziękuję za zainteresowanie i chęć pomocy. Czy jeśli przesyłka również dzisiaj do mnie nie dotrze, to jest możliwość przekierowania jej w jakiś sposób na innego przewoźnika? Czy procedurę można podjąć dopiero po zwrocie przesyłki przez oddział do nadawcy? 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@muciek4579 Przykro mi, ale nie będzie możliwości przekierowania jej 😞 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
muciek4579
#8 Zapaleniec

Chciałam Pani bardzo podziękować za pomoc. Dzięki Pani interwencji udało się nawiązać kontakt z kurierem i finalnie paczka została dziś dostarczona. 

oznacz moderatorów