Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera takie cos wyświetla mi się
@szczotkipolskie Cześć, sprawdź proszę czy w ustawieniach dostawy masz możliwość odznaczenia Kuriera Allegro One w ramach Allegro Delivery.
Twój kod pocztowy niestety znajduje się poza obszarem obsługi i nie będzie możliwe nadanie tej paczki tym sposobem 😞
Cześć ta opcja jest nie zaznaczona a kupujący dalej zamawiają
@szczotkipolskie edytuj cenniki dostaw
Usun z cenników dostawe ONE KURIER/PUNKT BOX pozostawiając jedynie dostawe ONE PUNKT/BOX ( bez kuriera) . Wówczas problem powinien zniknąc a paczki ONE powinny sie drukować dla odbiorów przez DPD lub UPS
tak to działa u nas
@szczotkipolskie chyba allegro musi Cię wykluczyć z ich kuriera allegro i zostawić tych podwykonawców UPS i DPD z dostawami do AOB i AOP
Tak też mi się wydaje bo odznaczyłam tą opcję dostawy i dalej jest problem
A ktoś tu może to z was może to zrobić czy nap. muszę do allegro bezpośrednio?
@szczotkipolskie Czy możesz dodać zrzut ekranu, jak to u Ciebie wygląda?
Wybrane zamówienia: 1
[edycja]
Uchwyt metalowy do szczotki miotły Ø 22 mm BLACHA - 1 szt.
Allegro One Box, One Kurier
Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera
Cześć, @szczotkipolskie. Czy szczotkipolskie to jedyne konto, na którym mamy wyłączyć Allegro One Kurier?
Witam tak to jedyne konto .
@szczotkipolskie Przekazałm prośbę o wykluczenie Twojego konta z usługi.
Dziękuję i teraz już powinno działać tak jak trzeba .