anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier DPD brak odbioru paczki z Żabki

Janirka
#12 Orędownik

Dzień dobry,  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Paczki Alegro One DPD nadane w Żabce 28.11. Do dnia dzisiejszego nie ma informacji o tym, by kurier je odebrał z punktu. W Żabce nikt nic nie wie. Bardzo proszę o interwencję i wykluczenie tych zamówień z jakości sprzedaży. 

7a1d0fa0-cc45-11f0-9d07-bb7b1c58ecca - A0038LQY41
d3df93a0-cc45-11f0-a3ba-c543c05f24ec - A0038LRF50
 94b60b50-cc4a-11f0-aeef-b98853dff61b - A0038MBEY0

image0000001.JPG
_______
Kamila
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@Janirka sprawdziłam wszystkie trzy przesyłki i w przypadku żadnej z nich nie mamy odnotowanego nadania > nie zostały wprowadzone na stan punktu/przyjęte w punkcie. Poproszę o weryfikację i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Janirka
#12 Orędownik

Powyżej zamieściłam potwierdzenie nadania w punkcie. Byłam również w Żabce. W mojej obecności sprawdzono fizycznie wszystkie przesyłki do nadania i naszych tam nie ma. Znaczy to nic innego, jak to, że zostały odebrane przez kuriera. Pytanie, dlaczego nie ma ich w systemie?

_______
Kamila
oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Janirka tych przesyłek nie powinnaś nadawać w żabce. Ten punkt nie należy do naszej sieci dostaw i nie mamy możliwości kontaktu z nim. Skontaktujemy się z DPD i postaramy dowiedzieć, czy mają przesyłki, prześlemy Ci informacje w wiadomości mailowej.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów