chciałem zapytać na jakiej podstawie przesyłka AD0K7KJ8KC91GJMZJ ma status "likwidacja przesyłki"?
Rozumiem jak by w paczce był jakaś butelka z płynem ale tam były dwa STALOWE WAHACZE czyli o ile ktoś tego czołgiem nie rozjechał to nie widzę powodów dlaczego zawartość miała by być w jakiś sposób wymagająca likwidacji.
Co jest grane znowu.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mix-mce Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem.
@mix-mce Bardzo mi przykro, ale otrzymałam informację, że oddział nie posiada jeszcze gotowego protokołu szkody. W tym wypadku sugerowałabym złożenie reklamacji.
@w_kiwi już złożyłem, jako uzasadnienie napisałem zgodnie z prawdą że nie wiem nic poza tym że paczka nie dotarła do kupującego.
@mix-mce Rozumiem. Niestety nie jestem w stanie nic więcej Ci przekazać.
@mix-mce mogła zostać zalana płynem, olejem itp. z innej paczki, dostaniesz protokół szkody od przewoźnika i na tej podstawie złożysz reklamacje i dostaniesz odszkodowanie 😄
@kostas11 wiem jak to działa, nie sprzedaję od dziś. Chodzi mi o to że np w inpost czy dpd dostaję informację że jest problem z paczką i od razu całą dokumentację ze zdjęciami.
Natomiast w allegro delivery dostaję maila że przesyłka uszkodzona i tyle. Żadnej informacji co i jak jedynie żebym się dogadał z kupującym.
Na szczegóły sobie będę czekał albo w ogóle ich nie dostanę bo zleceniodawcą paczki jest allegro które jak widać też nic nie wie.
Więc zostaje mi składać reklamację na ślepo a kupującemu wymyślać jakąś bajkę.