anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Możecie już samodzielnie przedłużyć czas na odbiór przesyłek Allegro One w ramach Allegro Delivery

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

10.11.2025 wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One.

Dodaliśmy opcję, która pozwala na darmowe przedłużenie czasu na odbiór paczki o kolejne 24 godziny (liczone od momentu upłynięcia pierwotnego terminu).
Możecie z niej skorzystać w zakładce Moje przesyłki ta opcja będzie dostępna, dopiero gdy do wygaśnięcia pierwotnego czasu na odbiór zostaną 24h. Przedłużenie możliwe jest jednorazowo dla danej przesyłki.

Tak to wygląda w aplikacji:

la_nika_0-1762855688600.png
Tak w przeglądarce:

la_nika_1-1762855890825.png

la_nika_2-1762855906610.png
Obecnie możliwość przedłużenia paczek dostępna jest tylko w Polsce i tylko dla przesyłek Allegro One. Planujemy rozszerzenie jej na inne rynki i pozostałe metody Allegro Delivery. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
47 ODPOWIEDZI 47

borovka96
#2 Obserwator
  • Hej, poproszę o przedłużenie przesyłki nr A0042Y1VZ7, nie pojawia mi się taka opcja w aplikacji, a zostało 5 godzin 😅
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @borovka96, gotowe.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Witekx555
#1 Nowicjusz

Hej prosił bym o przedłużenie paczki A00430Z565. Nie wyświetla mi się nigdzie opcja przedłużenia

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Witekx555 Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.

Natalia
oznacz moderatorów

PWLP
#1 Nowicjusz

Dzień dobry, czy opcja przedłużenia samemu działa (<24h na odbiór), czy za każdym razem trzeba tutaj prosić o przedłużenie? 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@PWLP ta opcja jest już dostępna od 10 listopada. Pojawi się ona, dopiero gdy do wygaśnięcia pierwotnego czasu na odbiór zostaną 24h i będzie dostępna maksymalnie do 5 minut przed końcem czasu na odbiór. 

Sandra
oznacz moderatorów

Matisss93
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, Proszę o przedłużenie paczki A0043F3TV8. Niestety opcja przedłużenia nie jest dostępna. Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Matisss93 przedłużyłam termin odbioru Twojej przesyłki, natomiast była ona już przeterminowana w automacie paczkowym, dlatego polecam żeby odebrać ją jak najszybciej. 

Alicja
oznacz moderatorów