anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie odebrałem na czas

MAMY ROZWIĄZANIE!
kacperlo123
#7 Wielbiciel

Witam, czy jest szansa jeszcze jakoś odebrać paczkę, której termin odbioru minął wczoraj? Nie klikałem póki co nic w aplikacji, żeby robić jakiś zwrot. Jedynie sprawdziłem historię paczki. Nie pisze (zwrócona do nadawcy). @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kacperlo123 myślę, że można odebrać do momentu podjazdu kuriera pod automat paczkowy. 

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Chyba nie, przynajmniej widziałąm tu kilka wpisów, że taki kod nie działał... Ale sama nigdy nie próbowałam to głowy nie dam. 

Spytamy tych co powinni wiedzieć  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

#7 Wielbiciel

Przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału

11 lip 2026 09:53:43

Takze, raczej kurier już ją zabrał, dlatego zastanawiam sie czy jest szansa ją jeszcze gdzieś odebrać, czy to już automatycznie wróci do nadawcy 

oznacz moderatorów
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kacperlo123 to podaj nr paczki dla moderatorów.

Ale jak to któryś z przewoźników AD to bardzo wątpliwe.

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @kacperlo123, niestety przesyłka A00507H5H1 wraca do nadawcy. Nie ma już możliwości jej odebrania.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kacperlo123 teraz opłać ponowna wysyłkę jak nadal chcesz przedmiot lub odstąp od zakupu.

oznacz moderatorów