Witam, czy jest szansa jeszcze jakoś odebrać paczkę, której termin odbioru minął wczoraj? Nie klikałem póki co nic w aplikacji, żeby robić jakiś zwrot. Jedynie sprawdziłem historię paczki. Nie pisze (zwrócona do nadawcy). @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kacperlo123 myślę, że można odebrać do momentu podjazdu kuriera pod automat paczkowy.
Chyba nie, przynajmniej widziałąm tu kilka wpisów, że taki kod nie działał... Ale sama nigdy nie próbowałam to głowy nie dam.
Spytamy tych co powinni wiedzieć @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału
11 lip 2026 09:53:43
Takze, raczej kurier już ją zabrał, dlatego zastanawiam sie czy jest szansa ją jeszcze gdzieś odebrać, czy to już automatycznie wróci do nadawcy
@kacperlo123 to podaj nr paczki dla moderatorów.
Ale jak to któryś z przewoźników AD to bardzo wątpliwe.
Cześć @kacperlo123, niestety przesyłka A00507H5H1 wraca do nadawcy. Nie ma już możliwości jej odebrania.
@kacperlo123 teraz opłać ponowna wysyłkę jak nadal chcesz przedmiot lub odstąp od zakupu.