Dzień dobry!
W wyniku opóźnień w dostawie przesyłki, która wciąż nie ma w trackingu informacji o wydaniu do doręczenia - najchętniej zgłosiłbym zwrot tak, żeby nie docierał do mnie zupełnie, bo w tej chwili oczekiwanie na przesyłkę blokuje mi inne sprawy. Czy jest taka możliwość? Nr przesyłki: AD0PKV5P4RP4DZ7HB, dostawę obsługuje DHL.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pozdrawiam serdecznie.
Przesyłka jest już opóźniona, a postępy w trackingu nie wskazują niestety, aby dotarła dziś, więc mówiąc szczerze w wyniku tych opóźnień najlepiej gdyby wcale już nie docierała do mnie.
Przesyłka została wysłana z oddziału. Nie ma możliwości teraz, żeby cofnąć dostarczenie przesyłki do Ciebie. Możesz wypełnić formularz zwrotu i nie odbierać przesyłki, wróci ona do sprzedającego.
Dziękuję za odpowiedź. Wysłana z oddziału, czyli nie jest wydana do doręczenia jeszcze, prawda?
Scenariusz z nie odebraniem paczki byłby dobry, gdyby nie fakt, że sporo kurierów zostawia paczki pod drzwiami, bez żadnego kontaktu.
Dokładnie, nie jest jeszcze wydana do doręczenia.
Masz prawo do zwrotu, więc nawet gdybyś odebrał paczkę to możesz ją zwrócić.