anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźniona przesyłka z Allegro Delivery (DHL)

versi2004
#7 Wielbiciel

Dzień dobry! 

W wyniku opóźnień w dostawie przesyłki, która wciąż nie ma w trackingu informacji o wydaniu do doręczenia - najchętniej zgłosiłbym zwrot tak, żeby nie docierał do mnie zupełnie, bo w tej chwili oczekiwanie na przesyłkę blokuje mi inne sprawy. Czy jest taka możliwość? Nr przesyłki: AD0PKV5P4RP4DZ7HB, dostawę obsługuje DHL. 

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 

Pozdrawiam serdecznie.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

versi2004
#7 Wielbiciel

Przesyłka jest już opóźniona, a postępy w trackingu nie wskazują niestety, aby dotarła dziś, więc mówiąc szczerze w wyniku tych opóźnień najlepiej gdyby wcale już nie docierała do mnie. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@versi2004 

Przesyłka została wysłana z oddziału. Nie ma możliwości teraz, żeby cofnąć dostarczenie przesyłki do Ciebie. Możesz wypełnić formularz zwrotu i nie odbierać przesyłki, wróci ona do sprzedającego.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

versi2004
#7 Wielbiciel

Dziękuję za odpowiedź. Wysłana z oddziału, czyli nie jest wydana do doręczenia jeszcze, prawda? 

Scenariusz z nie odebraniem paczki byłby dobry, gdyby nie fakt, że sporo kurierów zostawia paczki pod drzwiami, bez żadnego kontaktu. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@versi2004 

Dokładnie, nie jest jeszcze wydana do doręczenia. 

Masz prawo do zwrotu, więc nawet gdybyś odebrał paczkę to możesz ją zwrócić.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów