anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka w skrytce, a widnieje jako odebrana

MAMY ROZWIĄZANIE!
Ivooncia
#8 Zapaleniec#

Mam problem. Kurier rzucił paczkę na sam dół i tak, że wylądowała na samym końcu skrytki. Nie byłam w stanie jej wyjąć, więc zamknęłam skrytkę i - no tutaj moja wina - nie kliknęłam w aplikacji że jest problem z odbiorem. No i teraz paczka siedzi dalej w skrytce, a widnieje jako odebrana. W pomocy Allegro nie widzę odpowiedniego punktu. Dyskusji nie chcę na razie zaczynać, żeby sprzedawca nie myślał, że to on coś zawalił. Może ktoś z obsługi Allegro zmienić statut przesyłki na "do odbioru"?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
Client:35386082
#16 Inspirator#

A numer przesyłki podasz...?
Bo bez tego trudno coś zrobić.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Ivooncia dokładnie tak jak napisała @Client:35386082 - podaj proszę numer przesyłki.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Ivooncia
#8 Zapaleniec#

Faktycznie, przepraszam 🙂

A002KTQRH3

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Dziękujemy @Ivooncia, zgłosiłem sprawę do odpowiedniego działu. Jak tylko otrzymamy odpowiedź, wrócimy do Ciebie w tym wątku.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
Ivooncia
#8 Zapaleniec#

Bardzo dziękuję!

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Wracam @Ivooncia, zablokowaliśmy skrytkę. Możesz do niej podejść i zadzwonić na naszą infolinię (616 306 997, czynna do 22:00), otworzymy ją dla Ciebie zdalnie 🙂
Dodatkowo skontaktowaliśmy się z Tobą mailowo, sprawa o numerze 175587050610632398.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
Ivooncia
#8 Zapaleniec#

Serdeczne dzięki, jesteście wielcy 🙂

oznacz moderatorów