Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
do której można zamawiać kuriera DPD na ten sam dzień? Jest godzina 10:59, a ja mogę zamówić kuriera tylko na jutro. Załączam screen.
Dotyczy zamówienia nr
@FHUOZDOWSKI weryfikuję problem z zamówieniem podjazdu kuriera.
@FHUOZDOWSKI to że zamówisz na dziś nie znaczy że że dziś przyjedzie, mają swoje rejony i jak dostaną zlecenie o 12 + przetworzenie mogą już się nie wracać po Toją paczkę 😞
Tak, ale tutaj chodzi o to, że próbowałam zamówić podjazd o 10:57 i nie było takiej możliwości, a nie o 12.
@FHUOZDOWSKI w kwestii godzin zamawiania podjazdu kuriera tego samego dnia - zależy to od kodu pocztowego, z którego nadajesz paczki. Informacje o godzinach granicznych kurierów, znajdziesz w tym artykule.
Wiem, że występowały dziś problemy z zamówieniem podjazdu w przedziale godzinowym 9-10 i jeszcze weryfikuję tą kwestię. Dam tutaj znać, gdy tylko ustalę więcej szczegółów. 😊
Jasne, czekam na odpowiedź, w między czasie chciałabym dodać, że w załączonej tabeli jest tylko informacja o tym, że mogę sobie sprawdzić te godziny w aplikacji mobilnej DPD, co jest trochę dziwne bo będę musiała specjalnie po to ją pobrać 😉 - ale zawsze były u nas do 12.
Liczę również na to, że w takim wypadku przesyłki DPD z dziś nie będą liczyły się do oceny jakości.
pozdrawiam i dzięki za zajęcie się tematem
edit: nie mogę znaleźć takiej informacji w aplikacji mobilnej.
@FHUOZDOWSKI w takim przypadku, skontaktuj się proszę bezpośrednio z obsługą DPD.
Witam,
dziś sytuacja wygląda tak samo. Czy udało się coś ustalić?