Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zabrano mi 2 razy za przesyłkę. Nadania robiłem z WYSYLAM Z ALLEGRO.
@ArtBuds przepraszam za długi czas oczekiwania na naszą odpowiedź. Dopytam jeszcze odpowiedni zespół, że nadal nalicza Tobie podwójnie opłaty i wrócę do Ciebie.
Ok, dziękuję.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ naprawiliscie ten błąd? Kolejny dzień i żadnych rzetelnych osób tam nie macie?
Może to kolejna afera jak w przypadku dopłat za podjazdy DPD chociaż innych zgłoszeń nie było tutaj.
Tak się mnie wydaje. Przypadkiem sprawdziłem rachunek i za jedną przesyłkę mi dwa razy policzyli. Jeden numer przesyłki jest do sortowni w Zabrzu,a drugi już do klijenta na Słowację. Za oba oba numery mi policzyli,choć jedna przesylke wysłałem. Mam takich przypadków kilka. Gdyby nie przypadek i z ciekawości nie spojrzał na historie zamowienia, nadal by stosowali tą technikę, aby jak najwięcej przytulić do siebie. Takto teraz ten DHL ciągle obserwuje.
@ArtBuds otrzymaliśmy od przewoźnika informację, że jeszcze pracują nad rozwiązaniem tego problemu. Muszę poprosić Cię o jeszcze chwilę cierpliwości.
Kolejne zamowienia z podwójnym numerem przesyłki
793b7f40-8faa-11f0-9b6d-a7fd74a5165b
493db810-8f07-11f0-88bf-039429ea98e4
Problem zgłoszony 2 tygodnie temu,a Wy nic nie zrobiliście!!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ długo będę czekał na odpowiedź?już trzeci tydzień od kiedy zgłaszałem problem, a Wy nie potraficie pomóc
@ArtBuds przewoźnik nadal pracuję nad rozwiązaniem tego problemu. Nie jest to zależne od nas. Dlatego jedyne co mogę na ten moment zaproponować to uzbroić się w cierpliwość.
Nas to dopiero podliczyli 1c6089e0-7a70-11f0-8363-894d218be451
Klient zapłacił za dostawę 3,49 € ( tej wartości nie da się zmienić w cenniku) a my 10,97 €.
Normalnie sprzedaż stulecia przy wysyłce produktów za 4 €
@ZooCentrum_ to jest ta sama sytuacja, co zgłoszona w tym wątku, więc Ciebie również muszę poprosić o cierpliwość.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ kiedy się dowiecie czegoś odnośnie tych numerów przesyłek? Już prawie miesiąc, a sprawa nadal w miejscu stoi
@ArtBuds poprosiłam o informacje w tej sprawie od osób, które są w kontakcie z przewoźnikiem w tej sprawie. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ kolejny tydzień i nadal brak odpowiedzi. Czy mozecie to przyspieszyć i odpowiedzieć na proste pytane?
@ArtBuds gdy tylko otrzymamy informacje w tej sprawie, wrócimy tutaj z odpowiedzią.
Przepraszam, że trwa to tak długo.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Wasza kolezanka z czatu, w moim imieniu składała reklamację do zamówienia 1c63aae1-6dfe-11f0-95b7-e9007af566ce i innych które to przesyłki były naliczone podwojnie Było to 27.08.2025. Bardzo proszę o numer tego zgłoszenia.
@ArtBuds widzę, że rozmawiałeś już z Doradcą na ten temat, który konsultuję sprawę i wróci do Ciebie z informacjami, gdy tylko otrzyma odpowiedź. Ja nie mam dostępu do reklamacji logistycznych.