Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
W nawiązaniu do wątku
Allegro One - klapa na całej linii
proszę o wykluczenie z jakości sprzedaży kolejnych przesyłek, bo terminowość przez was spadła mi na 96,76%
A001JNP6T7 |
A001JQNEB1 |
A001JTJHF7 |
A001JTJKE4 |
A001JTPOZ8 |
A001JU22A6 |
A001JUH6U6 |
To się powinno dziać automatycznie, bo system widzi, kiedy przesyłki zostały faktycznie nadane. Czy myślicie, że ja nie mam co robić, tylko ciągle o to żebrać?
Tysiąc razy pisaliśmy, ale napiszę po raz 1001: przesyłka włożona do automatu, powinna być traktowana jako nadana - a już szczególnie w wypadku dziadowskich g...boksów, z których wyjmujecie raz na tydzień!
@TomBanknoter Poprosiłam o wykluczenie zamówień.
@w_kiwi Dziękuję, dobrze że chociaż na Was dziewczyny zawsze można liczyć 🙂
I historia się powtarza... Dwie kolejne do golenia:
A001KF49Q4 |
A001KFDTX5 |
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @TomBanknoter. Przepraszam za utrudnienia. Przekażę zamówienia do wykluczenia z jakości sprzedaży.
@MiMary Dziękuję, chciałbym jednak zauważyć, że nie jest to sprawa incydentalna, lecz w ostatnim czasie problem ten dotyczy większości przesyłek ekspediowanych Allegro One. Dlatego ponawiam sugestię, żeby dla Allegro One liczyć wysłanie od momentu umieszczenia w maszynie, skoro kurierzy odbierają paczki co 2-3 dni
Rozumiem, @TomBanknoter. Skontaktuję się jeszcze w tej sprawie z oddziałem, aby poinformować o powtarzającym się problemie.