anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę wykluczyć z jakości przesyłki Allegro One opóźnione z waszej winy

TomBanknoter
#18 Luminarz#

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 

W nawiązaniu do wątku

Allegro One - klapa na całej linii

proszę o wykluczenie z jakości sprzedaży kolejnych przesyłek, bo terminowość przez was spadła mi na 96,76%

A001JNP6T7
A001JQNEB1
A001JTJHF7
A001JTJKE4
A001JTPOZ8
A001JU22A6
A001JUH6U6

To się powinno dziać automatycznie, bo system widzi, kiedy przesyłki zostały faktycznie nadane. Czy myślicie, że ja nie mam co robić, tylko ciągle o to żebrać?

Tysiąc razy pisaliśmy, ale napiszę po raz 1001: przesyłka włożona do automatu, powinna być traktowana jako nadana - a już szczególnie w wypadku dziadowskich g...boksów, z których wyjmujecie raz na tydzień!

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@TomBanknoter Poprosiłam o wykluczenie zamówień. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#18 Luminarz#

@w_kiwi Dziękuję, dobrze że chociaż na Was dziewczyny zawsze można liczyć 🙂

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#18 Luminarz#

I historia się powtarza... Dwie kolejne do golenia:

A001KF49Q4

A001KFDTX5

@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @TomBanknoter. Przepraszam za utrudnienia. Przekażę zamówienia do wykluczenia z jakości sprzedaży.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#18 Luminarz#

@MiMary Dziękuję, chciałbym jednak zauważyć, że nie jest to sprawa incydentalna, lecz w ostatnim czasie problem ten dotyczy większości przesyłek ekspediowanych Allegro One. Dlatego ponawiam sugestię, żeby dla Allegro One liczyć wysłanie od momentu umieszczenia w maszynie, skoro kurierzy odbierają paczki co 2-3 dni

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Rozumiem, @TomBanknoter. Skontaktuję się jeszcze w tej sprawie z oddziałem, aby poinformować o powtarzającym się problemie.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów