anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka DHL BOX (AD) nie dostarczona

BazarZwierzaka
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Proszę o interwencję w sprawie przesyłki DHL BOX (AD) AD02HNHXD2

Paczka nadana w żabce 28.05.2026 odebrana przez kuriera na drugi dzień. Wg historii dostarczona do boxu 30.05.2026 o godz. 10.16 po czym o 19.10 wraca do sortowni. Do tej pory paczka nie została dostarczona i jest w drodze.

Klient się niecierpliwi, proszę o szybką interwencję  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@BazarZwierzaka Weryfikuję tą sprawę i wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

BazarZwierzaka
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, czy coś wiadomo już w sprawie przesyłki? 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@BazarZwierzaka Niestety przez to, że mamy długi weekend weryfikacja może potrwać nieco dłużej. Proszę Cię o cierpliwość. Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@BazarZwierzaka.

Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do trzech dni roboczych pod warunkiem nadania do godziny granicznej. Zgłoś formalną reklamację na opóźnienie w doręczeniu przesyłki przez WzA lub stronę allegro.pl/pomoc/last-mile/zloz-reklamacje

oznacz moderatorów

BazarZwierzaka
#8 Zapaleniec

Dzięki, złożyłam reklamację na opóźnienie paczki. Najlepsze jednak jest to, że właśnie w historii przesyłki pojawiła się informacja o tym że paczka wróciła do mnie, było awizo i finalnie ją odebrałam. Kuriera nie było na 100%, chyba że dostarczył w jakieś inne miejsce. Czy można drugi raz złożyć reklamację tym razem z powodu zaginięcia paczki?

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@BazarZwierzaka Okej. W tej sytuacji, skontaktuj się proszę przez formularz. Nasi doradcy pomogą w dalszych krokach namierzyć przesyłkę. 

Nicol
oznacz moderatorów