Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak długo jeszcze allegro bedzie na siłe udostepniać taki badziew jak usługi DHL ????
dla jasności
Inpost dużo wysyłek - sporadyczne problemy zawsze szybko rozwiązane
DPD -mniej paczek - zero problemów póki co
ORLEN/POCZTA /UPS( JAK BYŁ) -pojedyncze problemy ale to akurat można zrozumieć
DHL - problemy non stop - albo kurier nie przyjeżdza po paczki, albo nie doręcza bo nie moze znaleźć adresu , a wczoraj : paczka wydana do doręczenia do żabki - nie dojechała do żabki, przekierowano ją do innego punktu a w nocy zwrócono do nas . Dla jasności paczka to zwykły wąż ogrodowy wiec ani ciężka ani gabaryt. A klient wściekły!!!!!!!
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ długo jeszcze allegro bedzie nas zmuszało smartem do udostepniania tego przewoźnika? Bo moja cierpliwość zaczyna sie konczyć
Zupełnie już pomijam to co klienci myśłą o tak serwowanej usłudze allegro delivery........
Cyrki to się dopiero zaczną jak Inpost zostanie wyłączony ze smarta, a jestem przekonany, że tak się stanie.
Nie mamy w tej chwili planów, żeby wyłączać DHL z dostępnych przewoźników w ramach Smart!, ale dziękujemy za Twoją opinię i szczegółowy opis sytuacji.
@gdvorek "Nie mamy w tej chwili planów, żeby wyłączać DHL"....a szkoda. Są naprawde firmy które wożą w miare poprawnie i nie ma tylu problemów. Zobaczysz co sie bedzie działo w peaku i jacy "szczęsliwi " będą konsumenci którzy swoje świąteczne zakupy otrzymają 5-10 stycznia . My tu "na dole" doskonale wiemy co mówią kurierzy i jaka jest organizacje u tego przewoźnika.......
Wysyłek tym niewiele ale za to problemów mnóstwo.Ja osobiście jeśli tak to bedzie wyglądac to zaczynam rozważać wyłączenie smarta i w ogóle wysyłek delivery. Zdrowie jest ważniejsze
Rozumiem Twoją perspektywę.
Zrobiłem wszystko co mogę w tej sprawie zrobić - przekazałem Twoją wiadomość do odpowiedniego zespołu.
@gdvorek mam jeszcze jedną prośbe.
Paczka do nas przed chwilą wróciła. NIE MA ZAZNACZONEGO ŻADNEGO POWODU ZWROTU
Poniewaz nie możemy jako sprzedawcy poprosić allegro o pomoc w dyskusji to mógłbym to zrobić z Twoim pośrednictwem? Być moze jakiś konsultant zajrzy i wyjaśni klientowi powód dla którego nie otrzymał przesyłki. Bo my tego nie potrafimy zrobić
Z góry dziekuje
@_Likos_ ja już wyłączyłem Allegro Delivery w połowie września i o dziwo sprzedaż rewelacyjna, pamiętajcie że allegro ma ponad 15 mln użytkowników a tylko coś koło 6 mln ma smarta 😄
@_Likos_ napisał(a):
Zobaczysz co sie bedzie działo w peaku i jacy "szczęsliwi " będą konsumenci którzy swoje świąteczne zakupy otrzymają 5-10 stycznia .
I tak będzie winny sprzedawca i to on oberwie 😐 Ostatnio klient mi powiedział : "Trzeba było wysłać kurierem, który dowiózł by to na czas" Oczywiście zakup w ramach smart, gdzie to nie my wybieramy formę dostawy.