anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ustalenie losów paczki po kodzie nadania

Health___Beauty
#17 Koryfeusz

Sprawa wygląda następująco: kupująca nie odebrała paczki, paczka wróciła do nas. Kupująca poprosiła o ponowną wysyłkę i podała kod nadania do OneBox: 39C 4CB 83.

Paczka została nadana ponad tydzień temu, teraz kupująca twierdzi, że ani tej paczki nie dostała, ani nie ma o niej żadnych informacji. 

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Czy jesteście w stanie ustalić losy tej przesyłki tylko po kodzie nadania?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Health___Beauty, weryfikuję sprawę, podaj proszę jakiego pierwotnie zamówienia dotyczy sprawa.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@matt_rose  e8e03580-6a28-11f1-ad3e-e386556b2903

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuje @Health___Beauty, działam 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Health___Beauty Nasza konsultantka wypowiedziała się w dyskusji.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#17 Koryfeusz

@matt_rose  tak, widzę i ręce mi opadają. To nie miał być zwrot tylko ponowna wysyłka do kupującej paczki, której wcześniej nie zdążyła odebrać z automatu. Więc nie wiem o co chodzi z tym tekstem

"Aby odstąpić od umowy, w Szczegółach zakupu, powinna Pani wybrać opcję "Zwróć zakup". Po wypełnieniu formularza, może Pani wygenerować kod zwrotu i wtedy nadać paczkę. Sprzedający powinien w ten sposób otrzymać Pani zwrot."

Kupująca nie chce odstąpić od umowy tylko otrzymać swoją paczkę. Kupująca nie nadawała zwrotu tylko wygenerowała kod na ponowną wysyłkę paczki - więc to, że podała swoje dane jako odbiorcy nie jest błędem. Tak miało być tylko, że kupująca finalnie tej paczki wciąż nie otrzymała. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Health___Beauty Dziękuje za odpowiedź, wyjaśniam w dalszym ciągu sprawę.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów