anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Włączenie Allegro One Kurier od 23.10.2025

xsara_4
#2 Obserwator

Witam, dostałem informację o włączeniu Allegro One obsługiwanych przez allegro One Kuriera. Opcję tą miałem do tej pory wyłączoną ponieważ w mieście w którym prowadzę działalność - Węgrzce Wielkie (kod pocztowy 32-002) ta usługa nie była dostępna i ten kurier nie przyjeżdża po paczki. W jaki sposób ma to teraz wyglądać?

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

PharmaCF
#7 Wielbiciel

Zgadzam się z @renaII czy dostawy Allegro One Kurier zostaną usunięte z oceny dostawy? Co z negatywnymi komentarzami i nie zadowolonymi kupującymi? Czy nie możecie "ręcznie" wyłączyć tej opcji doraźnie by nie wpadały kolejne zamówienia?

oznacz moderatorów

PharmaCF
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, od piątku nie możemy nadać żadnej paczki z dostawą One Kurier. Proszę o pilne sprawdzenie! 

Przykładowe nr zamówienia:

7e6006a1-b050-11f0-86f8-1b20137f27b1

4f268f80-b01e-11f0-a748-edd947b8ba2c

PharmaCF_0-1761545657211.png

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@PharmaCF konsultuję temat. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

seeyougame
#11 Animator

Przepraszam ale....

te negatywy za nie dostarczenie paczek usuniecie tym sprzedającym?

Bo niejako posypią się one tak naprawdę z winy serwisu Allegro.

I pierwszy raz w życiu mówię, i zgadzam się z tym, że Allegro coś zepsuło.

Proszę o stosowanie poprawnego formatowania w wiadomościach: używanie wielkich liter na początku zdań, kropek oraz akapitów. Tekst pisany ciągiem bez znaków interpunkcyjnych jest trudny do czytania i utrudnia komunikację w naszej społeczności. Dziękuję za wyrozumiałość i dbanie o czytelność postów!
oznacz moderatorów

renaII
#8 Zapaleniec

Już rozmawiałem dwa razy z infolinią. Ewentualnie komentarze nie zostaną usunięte, ale będą wyłączone ze statystyk... ŻART. Ktoś wejdzie i przeczyta 30 komentarzy negatywnych i nie zrobi u nas zakupu bo według nich nie realizujemy przesyłek. 

oznacz moderatorów