Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem informację o włączeniu Allegro One obsługiwanych przez allegro One Kuriera. Opcję tą miałem do tej pory wyłączoną ponieważ w mieście w którym prowadzę działalność - Węgrzce Wielkie (kod pocztowy 32-002) ta usługa nie była dostępna i ten kurier nie przyjeżdża po paczki. W jaki sposób ma to teraz wyglądać?
Ile to będzie trwało ? Ja mam do nadania po weekendzie 35 przesyłek tym przewoźnikiem!
Zaraz posypią się negatywne komentarze (których jako serwis nie usuniecie) i cały trud budowania dobrego wizerunku pójdzie z dymem, bo nie potraficie/nie chcecie wyłączyć jednego dostawcy ? TRAGEDIA, działacie jako serwis w tym momencie na szkodę naszej firmy.
Zgadzam się z @renaII czy dostawy Allegro One Kurier zostaną usunięte z oceny dostawy? Co z negatywnymi komentarzami i nie zadowolonymi kupującymi? Czy nie możecie "ręcznie" wyłączyć tej opcji doraźnie by nie wpadały kolejne zamówienia?
Dzień dobry, od piątku nie możemy nadać żadnej paczki z dostawą One Kurier. Proszę o pilne sprawdzenie!
Przykładowe nr zamówienia:
7e6006a1-b050-11f0-86f8-1b20137f27b1
4f268f80-b01e-11f0-a748-edd947b8ba2c
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@PharmaCF konsultuję temat.
Przepraszam ale....
te negatywy za nie dostarczenie paczek usuniecie tym sprzedającym?
Bo niejako posypią się one tak naprawdę z winy serwisu Allegro.
I pierwszy raz w życiu mówię, i zgadzam się z tym, że Allegro coś zepsuło.
Już rozmawiałem dwa razy z infolinią. Ewentualnie komentarze nie zostaną usunięte, ale będą wyłączone ze statystyk... ŻART. Ktoś wejdzie i przeczyta 30 komentarzy negatywnych i nie zrobi u nas zakupu bo według nich nie realizujemy przesyłek.
Kiedy otrzymamy odpowiedź, ciągle dochodzą nowe zamówienia których nie możemy wysłać!!
Serwis ma nas głęboko... jak trzeba zapłacić fakturę to wiedzą jak się kontaktować, sle jak problem jest z ich strony to mają czas... my dziś anulowaliśmy ponad 50 zamówień ze względu ba brak możliwości nadania a wchodzą kolejne zamówienia.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Ile czasu potrwają jeszcze konsultacje w temacie ? Nadal nie mamy możliwości nadania przesyłki z naszego kodu pocztowego (32-005), a jak udało mi się ustalić kurierzy normalnie mają podjazdy do innych firm, dwie ulice dalej...
Hej, u nas 32-005 ul. Mokra zaczęło wczoraj działać i kurier odebrał paczki. Natomiast zgłaszałam na infolinii aby mieć możliwość wyłączenia kuriera Allegro One (wcześniej), oczywiście trwało to tydzień w miedzy czasie zaczęło działać, ale w końcu dodali tą opcje w dostawie.
To bardzo ciekawe, bo ja nadal nie mam możliwości zamówienia kuriera...
Właśnie rozmawiałem z infolinią. Kod pocztowy został błędnie uruchomiony więc zaraz prawdopodobnie problem powróci
@renaII ale skoro dwie ulice dalej odbierają, to dlaczego ma wrócić?
Podobni popełnili błąd włączając usługę.