anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wspołpraca jako przewoźnik Allegro One

Client:146322868
#7 Wielbiciel

Prowadzę działalność transportową i dysponuję busami do realizacji przewozów. Jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy z Allegro One w charakterze przewoźnika obsługującego przesyłki.

Chciałbym uzyskać informacje dotyczące możliwości podjęcia współpracy, wymagań dla przewoźników oraz procedury zgłoszeniowej.

Proszę o informację, czy obecnie poszukują Państwo firm transportowych do obsługi przewozów oraz jakie są warunki współpracy.

Z góry dziękuję za odpowiedź. Region Kielce 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:146322868 Prosimy o kontakt mejlowy w tej sprawie: onehandlowy@allegro.pl.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dwukrotnie pisałem na tego maila i dostałem odpowiedź - 

Odpowiadamy na zgłoszenia, które dotyczą: 

- oferty Allegro One
- włączenia metod Allegro One 
- stałych odbiorów przesyłek, które obsługuje Allegro One Kurier

i żadnych konkretów
oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:146322868 Cytowana odpowiedź wygląda jak autoresponder.

Nie wiem ile czasu minęło od wysłania przez Ciebie wiadomości, ale może się okazać, że w tej chwili nie jesteśmy zainteresowani współpracą, którą proponujesz.

Natalia
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Rozumiem, że obecnie mogą Państwo nie być zainteresowani nawiązaniem współpracy. Chciałbym jednak zapytać, czy istnieje inny sposób kontaktu lub dedykowany dział odpowiedzialny za współpracę z przewoźnikami i firmami transportowymi, do którego mógłbym przedstawić swoją ofertę.

Prowadzę firmę transportową i jestem zainteresowany możliwością realizacji usług transportowych dla Państwa w przyszłości. Będę wdzięczny za wskazanie właściwej osoby lub adresu kontaktowego.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:146322868 Przykro mi, ale to jedyny bezpośredni kontakt, który możemy zaproponować. Zawsze możesz skontaktować się również przez formularz pomocy. 

Nicol
oznacz moderatorów