Prowadzę działalność transportową i dysponuję busami do realizacji przewozów. Jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy z Allegro One w charakterze przewoźnika obsługującego przesyłki.
Chciałbym uzyskać informacje dotyczące możliwości podjęcia współpracy, wymagań dla przewoźników oraz procedury zgłoszeniowej.
Proszę o informację, czy obecnie poszukują Państwo firm transportowych do obsługi przewozów oraz jakie są warunki współpracy.
Z góry dziękuję za odpowiedź. Region Kielce
@Client:146322868 Prosimy o kontakt mejlowy w tej sprawie: onehandlowy@allegro.pl.
Dwukrotnie pisałem na tego maila i dostałem odpowiedź -
Odpowiadamy na zgłoszenia, które dotyczą: - oferty Allegro One - włączenia metod Allegro One - stałych odbiorów przesyłek, które obsługuje Allegro One Kurier
i żadnych konkretów
@Client:146322868 Cytowana odpowiedź wygląda jak autoresponder.
Nie wiem ile czasu minęło od wysłania przez Ciebie wiadomości, ale może się okazać, że w tej chwili nie jesteśmy zainteresowani współpracą, którą proponujesz.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Rozumiem, że obecnie mogą Państwo nie być zainteresowani nawiązaniem współpracy. Chciałbym jednak zapytać, czy istnieje inny sposób kontaktu lub dedykowany dział odpowiedzialny za współpracę z przewoźnikami i firmami transportowymi, do którego mógłbym przedstawić swoją ofertę.
Prowadzę firmę transportową i jestem zainteresowany możliwością realizacji usług transportowych dla Państwa w przyszłości. Będę wdzięczny za wskazanie właściwej osoby lub adresu kontaktowego.
@Client:146322868 Przykro mi, ale to jedyny bezpośredni kontakt, który możemy zaproponować. Zawsze możesz skontaktować się również przez formularz pomocy.