anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znów problem z Allegro One. Przesyłka A0017LZ3E8

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Jak w tytule, przesyłka Allegro One kurier DPD A0017LZ3E8 nadana w poniedziałek rano, do tej pory leży w paczkomacie. Można prosić o odetkanie rury? Oraz wykluczenie ze statystyk...

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@TomBanknoter zgłosiłam Twoje zamówienie do wykluczenia. Sprawę paczki weryfikuję. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@N_Nitka28  Dziękuję za szybką reakcję 🙂 - i czekam na dalsze info, bo kupujący się niecierpliwi (i ma rację)

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@TomBanknoter zamówienie wykluczone 🙂 Czekam jeszcze na informację o przesyłce. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@TomBanknoter Nasz doradca weryfikuję sprawę z DPD. Wysyłam Ci numer zgłoszenia- 45767999. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@N_Nitka28 Dziękuję za zajęcie się sprawą. Dobrze jak by dzisiaj się coś ruszyło, bo przed nami dni wolne.

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Zamówienia:
947886b1-9486-11ef-a23f-9381cc970b5f przesyłka A0017KOL93
oraz
dc26fb50-94ad-11ef-8eda-f3ab0109a180 przesyłka A0017KP9U4
nie zostały podjęte w terminie z automatu nadawczego przez kuriera, pomimo, że inne przesyłki nadane w tym samym czasie zostały odebrane.
Kiedy kurierzy Allegro One zaczną wykonywać rzetelnie swoją pracę, a nie wybierać sobie które paczki odbiorą z automatu, a które pozostawią do następnego podjazdu?

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@fox_paws Ja też wtedy nadałem dwie, ale problem polega na tym, że mają aż trzy firmy, które to badziewie obsługują. Tym razem Allegro One odebrał, a DPD leży w paczkomacie już trzeci dzień.

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@TomBanknoter  W moim przypadku wszystkie były przez One Kuriera, co znaczy że kurier odebrał 4 a 2 zostawił sobie na następny dzień.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@fox_paws rozumiem, że zamówienia, które podałeś są opóźnione? Chcesz wykluczyć je z jakości sprzedaży? Doprecyzuj proszę. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

@N_Nitka28 Nie, chciałbym wiedzieć kiedy kurierzy Allegro One zaczną wykonywać rzetelnie swoją pracę.

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Przecież nie chodzi o to czy są opoznione

nawet jeśli nie są, kurier wyjmie 4 paczki a 2 zostawia na wieczne nigdy. Kto normalny tak robi? Ty tego nie widzisz? 

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@N_Nitka28 @fox_paws Przesyłka została wprawdzie wczoraj łaskawie odebrana przez kuriera z paczkomatu, ale nic dalej się nie wydarzyło. Minął kolejny dzień, a klient nadal nie dostał zakupionych w poprzedni weekend przedmiotów. Mam nadzieję, że to go oduczy korzystania z tej rzadkiej kupy, jaką jest Allegro Delivery!

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@TomBanknoter Bardzo mi przykro, że taka sytuacja miała miejsce. Proszę, kieruj swoje pytania we wskazanej sprawie mailowej, ponieważ zajmują się nią doradcy z obszaru One. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@w_kiwi Tak jest, dziękuję, prowadzę tam korespondencję, ale skutek jest mniej więcej taki sam (czyli żaden).

oznacz moderatorów