anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro International - niedostarczona przesyłka.

AQUASYSTEMS
#13 Ambasador#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Dzień dobry, 
bardzo proszę o rozwiązanie sprawy klienta Client:115046160. Dostaliśmy następującego maila - z pretensjami jakbyśmy byli odpowiedzialni za dostawę: " 

Dzień dobry,

wczoraj wysłałem e-mail (głównie do przewoźnika) z pytaniem o moją przesyłkę - 1AM07891257 (patrz poniżej). Właśnie otrzymałem SMS i e-mail, że przewoźnik dostarczył przesyłkę do punktu dostawy, którego nie wybrałem i nie przyjmuję jej (ponownie, patrz poniżej)!! Godziny otwarcia tego punktu dostawy (patrz załącznik) oznaczają dla mnie, że przesyłka stała się niemożliwa do odbioru.

Więc odbierz przesyłkę, poczekam na zwrot pieniędzy.

To doświadczenie z Allegro będzie dla mnie pouczające na przyszłość. Jeśli jako klient mam możliwość wyboru miejsca dostawy i je wybieram to zakładam, że przesyłka również do niego dotrze. Co niestety w tym przypadku nie miało miejsca, pomimo moich apeli i satysfakcji. Żadnych powtarzających się prób, żadnej oferty alternatywnego rozwiązania. Nie w ten sposób, proszę." 

Rozumiem, że w razie negatywnego komentarza zostanie on usunięty - przecież w żaden sposób nie możemy zareagować...

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @AQUASYSTEMS! W wybranym przez kupującego automacie nie było miejsca, dlatego przesyłka została dostarczona do punktu odbioru. Poprosiłam odpowiedni zespół o kontakt z kupującym i wyjaśnienie mu tego. Jeśli chodzi o ewentualny komentarz, to nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ nie przewidzę, co kupujący w nim napisze.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AQUASYSTEMS
#13 Ambasador#

Dziękuję za informację.

oznacz moderatorów