Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý deň,
pokúšam si vytvoriť účet na Allegro.sk cez nastavenia prepojiť podnikateľské účty. Podrobný návod som si našiel na tomto linku: https://help.allegro.com/sell/sk/c/registracia-uctu-allegro?marketplaceId=allegro-sk#LRLjmMzyqCe Prídávam pre istotu aj printscreen. Krok 4 nie je možné vykonať, nakoľko sa nezobrazí vyskakovacie okno, do ktorého treba vložiť/vpísať potrebné údaje. Nemám nastavené blokovanie vyskakovacích okien. Týmto pádom sa neviem dostať k registračnému formuláru na prepojenie účtov. Pomohlo by mi ak by ste mi vedeli poslať napr. link na daný formulár, príp. iné riešenie.
Dôvod:
Pôvodne sme sa prihlásili na Allegro.pl v čase keď ešte neexistovala slovenská mutácia/verzia. Nakoľko by nám to veľmi zjednodušilo prácu, našli sme si návod na prepojenie účtov
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @m_david
Dobrý deň, @CelebrationSK, ďakujeme za správu a dali sme vedieť kolegom z onboardingu, aby sa na to pozreli a buď našli vhodný postup, alebo riešenie vo forme odkazu, ako píšete. Dám vám vedieť hneď, ako budem mať nové informácie.
Dobrý deň,
dnes sme to opäť skúsili a podarilo sa to. Neviem v čom bol problém, skúsili sme len inú emailovú adresu pri registrácii. V každom prípade sa to podarilo a teda otázka je neaktuálna. Ďakujem
Skvelé, to rád počujem!