Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Poproszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o jeden dzień:
A001RO5N80
prosze o pomoc! Zostala godzina @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ serdecznie prosze o pomoc - zostalo malo czasu 🙂
@goslav1977 Przepraszam, że musiałeś czekać. Przedłużyłam czas na odbiór Twojej paczki.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki o numerze A001RLOUM6 o 48 godzin. Dziękuję.
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki allegro A001RQ08M1 do dnia 25.03.2025
@Mar_80, niestety nie mamy takiej możlwiości - możemy przedłużyć czas na odbiór do 48 godzin.
Dzień dobry, czy jest możliwość przedłużenia odebrania paczki allegro box ?
Nr przesyłki A001REEE25
Pozdrawiam, Karolina Sak
@Client:41299405 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
@birbi Jest przedłużony 🙂
Dziękuję Ci bardzo 🌻
Witam,
czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki?
A001RVBEM6
postaram się dzisiaj około 16-17 odebrać
@Kamil-1989-K Niestety czas na odbiór minął wczoraj rano, więc choć wprowadziłam zmianę w systemie, nie mogę zagwarantować, że paczka nie zostanie dzisiaj podjęta przez kuriera.
rozumiem, i tak dziękuję 🙂
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Hej, proszę o wydłużenie terminu odbioru dwóch przesyłek, które przybyły z opóźnieniem, ich numery to: A001RUM7J0 oraz A001RQRT60 dziękuję
@Client:109921806 Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.
Dzień dobry chciałbym przedłużyć paczkę A001T2FQ06 o 24 godzin.
Dziękuję
Hej! Czy mogę prosić o przedłużenie paczki A001RJPZJ2
Najlepiej do jutra @Allegro_One