anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one - awaria maszyny

skwarko789
#7 Wielbiciel#

Zamówiłem przesyłkę do allegro one znajdującego się na sołtysa dytmara 3 w Krakowie. Paczka została wydana wczoraj po 7 do doręczenia. O 17 dostałem informację o tym że jest awaria maszyny. Kiedy dostanę paczkę? Byłem o 15 pod tym allegro one i działa on normalnie bo nadawałem paczkę. Mój nr paczki to: A001X8GH28

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@skwarko789 już weryfikuję tę sprawę. Wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

skwarko789
#7 Wielbiciel#

Dziś status paczki zmienił się na „Przesyłka przyjęta w oddziale”. Nie mniej miło by było jakby dziś została wydana do doręczenia i doręczona pomyślnie, skoro miała być już wczoraj.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@skwarko789 kiedyś mieli status Brak czasu ale pewnie źle to wyglądało więc teraz walą Awaria maszyny 😄

kostas11_0-1696144792983.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów

skwarko789
#7 Wielbiciel#

Też myślę że tak było. Szczególnie że wczoraj o 15 nadawałem tam paczkę i wszystko działało. Rozumiem jeszcze że mieli jakieś opóźnienie wczoraj i przełożyli dostawę paczki na dziś. Natomiast obawiam się że paczki nie zobaczę również dziś, ponieważ widzę że nadal nie jest wydana do doręczenia, a paczka którą nadawałem wczoraj, została już dziś odebrana przez kuriera, więc pewnie drugi raz dziś juz nie przyjedzie. 

oznacz moderatorów

skwarko789
#7 Wielbiciel#

Udało Ci się już zweryfikować moją sprawę? @Syrena_zT 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@skwarko789 tak 🙂 Dostałam informację, że automat powinien być aktywny. Przekazaliśmy już dyspozycję ponownego doręczenia przesyłki 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów