anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one nie dostarczyło przesyłki

monika5daisy1
#8 Zapaleniec#

Sprzedający błyskawicznie nadał przesyłkę, nie jego wina. Niestety, wybrałem allegro one i to był błąd. Przesyłka miała dotrzeć 18 września, mamy 28 i nic. Ostatnie info było, że 23 ma dotrzeć. Nie dotarła. Kilkukrotne telefony nic nie dały. No zgubili przesyłkę i umywają ręce. Żenada. Nigdy nie należy wybierać opcji dostarczenia przesyłki przez allegro one 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@monika5daisy1 Normalka > ale człowiek uczy się na błędach🤣

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Ziolko39 widzę , że ostatnio z łonikami jest nieco lepiej , może wrzesień , przesyłek mniej , albo mniej bo klienci się przejechali i wybierają innych przewoźników .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria u mnie to samo widoczny duży spadek zamówień z Onami 😞 jak potrafiłem 2 - 3 nadawać dziennie to teraz mam 1 - 2 tygodniowo 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@monika5daisy1 z tego co widzę w korespondencji, losy Twojej przesyłki są wyjaśniane z działem logistycznym. Otrzymasz odpowiedź mailową, jak tylko otrzymamy informację zwrotną. 

Basia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

monika5daisy1
#8 Zapaleniec#

Czyli, jak rozumiem, od ponad tygodnia nie otrzymaliście odpowiedzi od Waszego "działu logistycznego" xD Pogratulować organizacji. Świetnie po prostu. No po prostu można mieć zaufanie 🤣🤣🤣

oznacz moderatorów

monika5daisy1
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dalsze losy? 29 września kolejne info, że przesyłka dotrze 30-go. Nie dotarła. Jako, że wyglądało to już na zabawę w kotka i myszkę, a potrzebne nam rzeczy kupiliśmy gdzie indziej, drożej, kolejna strata, zrobiliśmy zwrot nieotrzymanej przesyłki, sprzedający odpisał, że kontaktuje się z allegro i... cyrk zaczął się na nowo, allegro "weryfikuje u przewoźnika" czyli u samego siebie xD. Wszystkie rozmowy i korespondencja z konsultantami allegro one/allwgro sprowadza się do odpowiedzi że " wrócą po skontaktowaniu się z działem logistycznym/ przewoźnikiem". Kłamią. Nikt nie wrócił. Prawdopodobnie kłamstwa i ściemnianie mają w standadach. Wygląda że straciliśmy pieniądze, zamówiony towar przepadł, a allegro ma to wszystko gdzieś.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@monika5daisy1 rozumiem że allegro zajęło się wszystkim, ciekawe od 14 sekundy Materiał

________
Κώστας
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@monika5daisy1 przykro mi, ze tak długo czekasz. Ponagliłam Twoją sprawę. Mam nadzieję, że niebawem otrzymasz odpowiedź od doradcy. 

Nicol
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@monika5daisy1 @kostas11 @mdrogeria Też mi sensacja. Gdyby Allegro One coś dostarczyło, to wtedy by było wydarzenie godne wzmianki 🐭

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@TomBanknoter ostatnio nic się u mnie nie dzieje , wszystko dociera na drugi dzień , jest tego wyraźnie mniej  ,,jedna ,dwie , no.... góra csy ,,🤣 ..... pewnie monety nie rekompensowały opóźnień i klienci wolą pewniejsze dostawy .

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@mdrogeria To prawda, na przełomie sierpnia/września miewałem nawet 3-4 dziennie, teraz wróciło do normy, czyli 1-2 w tygodniu. I dobrze, bo nie chce mi się latać naokoło z jedną paczuszką za 45 zł

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@TomBanknoter ja ogarnąłem , zrzucam Delivery i DHL w Furgonetce , ukryty punkt extra po drodze , poza DPD co zbyt wcześnie podjeżdża , często mijamy się w drzwiach ,  żadnych problemów ,ale niebawem będę nadawał u siebie ...zapraszam Wszystkich od grudnia , na razie migracja magazynu , wszystko kumuluję w jedno miejsce  , idzie jak krew znosa bo sił mało , ale dam radę 

oznacz moderatorów