Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający błyskawicznie nadał przesyłkę, nie jego wina. Niestety, wybrałem allegro one i to był błąd. Przesyłka miała dotrzeć 18 września, mamy 28 i nic. Ostatnie info było, że 23 ma dotrzeć. Nie dotarła. Kilkukrotne telefony nic nie dały. No zgubili przesyłkę i umywają ręce. Żenada. Nigdy nie należy wybierać opcji dostarczenia przesyłki przez allegro one
@monika5daisy1 Normalka > ale człowiek uczy się na błędach🤣
@Ziolko39 widzę , że ostatnio z łonikami jest nieco lepiej , może wrzesień , przesyłek mniej , albo mniej bo klienci się przejechali i wybierają innych przewoźników .
@mdrogeria u mnie to samo widoczny duży spadek zamówień z Onami 😞 jak potrafiłem 2 - 3 nadawać dziennie to teraz mam 1 - 2 tygodniowo 😄
@monika5daisy1 z tego co widzę w korespondencji, losy Twojej przesyłki są wyjaśniane z działem logistycznym. Otrzymasz odpowiedź mailową, jak tylko otrzymamy informację zwrotną.
Czyli, jak rozumiem, od ponad tygodnia nie otrzymaliście odpowiedzi od Waszego "działu logistycznego" xD Pogratulować organizacji. Świetnie po prostu. No po prostu można mieć zaufanie 🤣🤣🤣
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dalsze losy? 29 września kolejne info, że przesyłka dotrze 30-go. Nie dotarła. Jako, że wyglądało to już na zabawę w kotka i myszkę, a potrzebne nam rzeczy kupiliśmy gdzie indziej, drożej, kolejna strata, zrobiliśmy zwrot nieotrzymanej przesyłki, sprzedający odpisał, że kontaktuje się z allegro i... cyrk zaczął się na nowo, allegro "weryfikuje u przewoźnika" czyli u samego siebie xD. Wszystkie rozmowy i korespondencja z konsultantami allegro one/allwgro sprowadza się do odpowiedzi że " wrócą po skontaktowaniu się z działem logistycznym/ przewoźnikiem". Kłamią. Nikt nie wrócił. Prawdopodobnie kłamstwa i ściemnianie mają w standadach. Wygląda że straciliśmy pieniądze, zamówiony towar przepadł, a allegro ma to wszystko gdzieś.
@monika5daisy1 rozumiem że allegro zajęło się wszystkim, ciekawe od 14 sekundy Materiał
@monika5daisy1 przykro mi, ze tak długo czekasz. Ponagliłam Twoją sprawę. Mam nadzieję, że niebawem otrzymasz odpowiedź od doradcy.
@monika5daisy1 @kostas11 @mdrogeria Też mi sensacja. Gdyby Allegro One coś dostarczyło, to wtedy by było wydarzenie godne wzmianki 🐭
@TomBanknoter ostatnio nic się u mnie nie dzieje , wszystko dociera na drugi dzień , jest tego wyraźnie mniej ,,jedna ,dwie , no.... góra csy ,,🤣 ..... pewnie monety nie rekompensowały opóźnień i klienci wolą pewniejsze dostawy .
@mdrogeria To prawda, na przełomie sierpnia/września miewałem nawet 3-4 dziennie, teraz wróciło do normy, czyli 1-2 w tygodniu. I dobrze, bo nie chce mi się latać naokoło z jedną paczuszką za 45 zł
@TomBanknoter ja ogarnąłem , zrzucam Delivery i DHL w Furgonetce , ukryty punkt extra po drodze , poza DPD co zbyt wcześnie podjeżdża , często mijamy się w drzwiach , żadnych problemów ,ale niebawem będę nadawał u siebie ...zapraszam Wszystkich od grudnia , na razie migracja magazynu , wszystko kumuluję w jedno miejsce , idzie jak krew znosa bo sił mało , ale dam radę