anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awaria one box

MAMY ROZWIĄZANIE!
aga-reen
#8 Zapaleniec#
Dzień dobry, zamówiłam przesyłkę nr: A0021UZN33 do allegro one znajdującego się na Miodowej 43 w Krakowie. Paczka została wydana do doręczenia około 7 . Obecnie na stronie allegro widnieje informacja że od 12.22 jest problem z przesyłką, z powodu awarii maszyny. O 11.46 przyszedł sms o dostarczeniu do tego automatu innej paczki nr : A0021V6TF0.  Byłam tam po 13 i paczkomat działa normalnie, pomijając że paczka była rozerwana i pognieciona.  Dlaczego kurier wystawił nieprawdziwą informację o awarii maszyny skoro ta działa i kiedy mogę się spodziewać ( niepogniecionej i nierozerwanej ) paczaki nr A0021UZN33?  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  screenshot-allegro.pl-2025.05.09-14_46_35.png
oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @aga-reen, zgłosiłem Twój problem do odpowiedniego działu.
Czekam na odpowiedź, wrócę jak tylko otrzymam odpowiedź/rozwiązanie.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
aga-reen
#8 Zapaleniec#

Czy coś już wiadomo?

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@aga-reen Powinnaś otrzymać od nas wiadomość e-mail w tej sprawie.
Daj proszę znać, czy ją otrzymałaś, jeśli nie, zgłoszę prośbę o pilny kontakt 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
aga-reen
#8 Zapaleniec#

Dostałam tylko maila 9 maja że będzie dalszy kontakt jak sprawa się wyjaśni. Nic dalej nie wiem.

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Dziękuje za informację @aga-reen, zgłosiłem sprawę ponownie z prośbą o więcej informacji.
Wrócę do Ciebie, jak tylko otrzymam więcej szczegółów.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@aga-reen, otrzymałem informację, że paczka w dalszym ciągu jest poszukiwana przez nas jak i przez oddział, który miał ją dostarczyć. Dalsze aktualizacje w tej sprawie będziesz otrzymywać mailowo.
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację i proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
aga-reen
#8 Zapaleniec#

Ok, czyli paczka zagineła?

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@aga-reen, w tym przypadku przesyłka jest jeszcze poszukiwana i trwa weryfikacja monitoringu maszyny oraz magazynu w celu jej odnalezienia. Nie jest zaginiona i gdy tylko otrzymamy więcej informacji o jej statusie, zostaniesz powiadomiona przez nas drogą mailową.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
aga-reen
#8 Zapaleniec#

Przesyłka wczoraj " przyjęta" w oddziale, i co dalej? Czemu kurier jej nie podjął?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@aga-reen przepraszam za te problemy! 
Poprosiłam o weryfikację, dlaczego przesyłka nie została wydana do doręczenia. Skontaktujemy się z Tobą  tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
aga-reen
#8 Zapaleniec#

Czekam na konkretne info.  Jeśli przesyłka zaginęła, proszę o zwrot kosztów zakupu, który z winy Waszego kuriera nigdy do mnie nie dotarł.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@aga-reen przesyłka nie zaginęła. Skontaktowaliśmy się z partnerem logistycznym, aby wyjaśnić, dlaczego nie została wydana do doręczenia. Muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. 
Oczywiście, możesz złożyć reklamację w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@aga-reen  paczka nie zaginęła, ale trwają poszukiwania😁 musisz zrozumieć logikę Allegro😉

oznacz moderatorów
aga-reen
#8 Zapaleniec#

Tak jakby nie można było dotrzeć do kuriera który najwyraźniej otwiera paczki i zawłaszcza sobie co cenniejszą zawartość.  Jedna paczka z tego dnia z produktami żywnościowymi otwarta ale nic nie zginęło, druga z perfumami nie dotarła do maszyny i " poszukiwania trwają ".  Kto mi zwróci koszty? 

oznacz moderatorów