Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@magdalena_g Przedłużyłam czas na odbiór maksymalnie jak to możliwe, czyli o 48 godzin.
Czy można prosić o przedłużenie odbioru paczki A002IQ5527? Do 11.08 do godziny 21
Dziękuję
Proszę przedłużyć odbiór paczki nr A002INIRE4 o dwa dni robocze
@fabianWKS Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 48 godzin.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy jest mozliwosc przedluzenia terminu odebrania paczky do konca dzisiejszego dnia A002ILNYO3
@mihasek95 Widzę, że czas na odbiór jest już przedłużony.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Bardzo proszę wiem że pozno ale do 10 muszę odebrać a nie zdążę! Błagam o przedłużenie odbioru paczki nr A002IINFN0
@Siwa417 Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru o 12 godzin? Nr paczek A002IJNTL3 i A002IFOBN3 @Allegro_One
@kasia_m1022 Jasne 🙂 Przedłuzyłam czas na odbbiór tych paczek.
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki A002IUU3R2? Myślałam że będzie do odbioru od poniedziałku, a dziś ma być dostarczona. Potrzebuje odebrać max wtorek rano
@Client:122857116 Termin odbioru możemy zmienić dopiero, gdy zostanie on ustalony. Ta paczka jest w tej chwili w drodze.
Paczka właśnie została dostarczona do punktu, czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru? A002IUU3R2
Dzień dobry,
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki do poniedziałku.
numer przesyłki Allegro
A002IOHM38
dziękuję
@Client:46136536 Przedłużyłam czas na odbiór maksymalnie jak to możliwe, czyli o 48 godzin.
Dzień dobry, prośba o przedłużenie terminu odbioru paczki o 48h.
numery paczki: A002II9ZQ9
Z góry dziękuję
Proszę o przedłużenie odbioru paczki z Allegro BOX nr A002J01X97 do dnia 16.08.2025 do godz 10
@toffik1986 czas na odbiór możemy przedłużyć maksymalnie o 48 godzin. Daj proszę znać, gdy paczka będzie już umieszczona w One Box.
Proszę o przedłużenie paczki allegro one box o nr A002IFZKR1 o dwa dni.