Moja przesyłka nie została dziś doręczona do paczkomatu Allegro One z uwagi na brak miejsca w maszynie. Nie została też przekierowana a do innego paczkomatu tylko pojawił sie komunikat ze nie została doręczona i wróciła do oddziału. Czy jest szansa że jutro będę mógł ją odebrać z paczkomatu? Czy nie powinna być przekierowana do innego paczkomatu ?
@Mariusz-MS-M1 Podaj proszę numer przesyłki. Zweryfikuję sprawę.
NR przesyłki A003AFF2Q1. Dziękuję
A003AFF2Q1
@Mariusz-MS-M1 Dziękuję. Weryfikuję Twoją sprawę.
@Mariusz-MS-M1 Wracam z odpowiedzią. Paczka powinna być jutro przekazana do doręczenia do pierwotnego automatu 🙂
Dziękuję za pomoc
Podepnę się do tematu, proszę o sprawdzenie losów paczki:
A003KGM9M3 od 9 stycznia jest w doręczeniu.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@rawfoods Widzę, że sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji nr 58221194. Poczekaj, proszę, na kolejną wiadomość.
Kupujący rozpoczął dyskusję z powodu zostawienia paczki w innym punkcie niż wybrany, oczekuje ode mnie, że umieszczę jego paczkę w wybranym lub innym bliskim automacie (allegro automat dpd) bo z żabki, do której trafiła paczka nie jest w stanie jej odebrać.
Nr zamówienia: 066fa0f0-45a7-11f1-a94e-f52fde8ef2cd
Nr paczki: AD0P95BN9HD7N2X9P
Składam dyspozycję przekierowania paczki do automatu dpd pick up PL81607 lub w innym pobliskim automacie ( nie w punkcie). @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@rawfoods Widzę, że przesyłka trafiła do tymczasowego punktu odbioru, bo ten wybrany przy zamówieniu nie był dostępny. Dzisiaj jest ponowie w doręczeniu i powinna trafić do automatu, który wybrał klient. Jeśli ponownie pojawi się problem, proszę Cię o informację.
Dodam, że poinformowaliśmy kupującego, żeby zamknął dyskusję, gdy otrzyma paczkę.
Dzień dobry, zamówienie nr a97aaa40-4d10-11f1-8fe0-5bf7ff995c93 , przesyłka nr AD02DPF7E6
proszę o interwencje w sprawie doręczenia, od kilku dni brak zmiany statusów.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@MIESNIE-PL Według statusów przesyłka została doręczona do automatu 12.05 i minął już termin na odbiór. Czy na pewno chodzi o tę przesyłkę?
@w_kiwi no jak minął termin, proszę przyjrzeć się datom statusów, termin odbioru paczki z automatu to kilka godzin?
MIESNIEPL_0-1778829726774.png
@MIESNIE-PL Czy na pewno chodzi o przesyłkę AD02DPF7E6?
w_kiwi_0-1778840025844.png
@w_kiwi Tak, na pewno ta paczka, a te statusy pojawiły się dopiero dziś, wcześniej nawet klient nie dostał info, że jest paczka jest w automacie i dziś upomniał się o co chodzi, że paczka utknęła na statusie. Proszę złożyć dyspozycje o skuteczne doręczenie z poinformowaniem klienta.
@w_kiwi proszę, oto co widzi klient po stronie kupującego (załącznik). Screenshot_2026-05-15-13-13-37-843_pl.allegro.jpg
@MIESNIE-PL Dziękuję za informacje. Konsultuję zgłoszenie z odpowiednim zespołem.
@MIESNIE-PL Otrzymałam potwierdzenie, że paczka oczekiwała na odbiór w dniach 12-14. Obecnie paczka wraca do nadawcy.
Nr zamówienia: b5cf4d10-507a-11f1-8a79-99e0ab541049