Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dostałem info o dostarczeniu przesyłki do automatu allegro one box. Natomiast nie otrzymałem. kodu odbioru ani na maila ani smsem. W szczegółach zakupu nie ma opcji kod odbioru. Paczka będzie czekać tylko do jutra do godziny 9.32 po czym wróci do nadawcy. Proszę o pomoc. Nr przesyłki A001281012
@MiKon_vel Opcję "POKAŻ KOD ODBIORU" powinieneś widzieć przy konkretnym zamówieniu w tej zakładce, nawet bez wchodzenia w szczegóły. Jeśli jej tam nie ma, prześlij mi zrzut ekranu z widokiem podglądu tej zakładki.
Niestety nie ma takiej opcji
@MiKon_vel Co się dzieje, kiedy klikasz w opcję "Odbierz przesyłkę"?
Tak jak na zrzucie. Poniżej są jeszcze dane paczkomatu i dane odbiorcy. Nic więcej
Czy mogę przedłużyć okres odbioru aż do wyjaśnienia sprawy ?
@MiKon_vel gdy wchodzisz w aplikację, na górze po prawej stronie jest ikona samochodu dostawczego, po wejściu w nią powinieneś mieć możliwość otwarcia skrytki zdalnie.
Kod odbioru powinien być widoczny także w szczegółach dostawy, jeśli w żadnym z tych miejsc go nie ma, zadzwoń spod automatu na infolinię nr tel. 616 306 997. Doradca będzie mógł otworzyć dla Ciebie skrytkę zdalnie, przedłużyłam czas na jej odbiór do jutra.
Paczka otworzona zdalnie przez onfolinie. Dziękuję za pomoc