anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak przesyłki w skrytce Allegro One Box

mjufka78
#7 Wielbiciel#

Hejka, 7 czerwca zamówiłam i zapłaciłam przez Allegro Pay towar. 10 czerwca dostałam informację, że przesyłka czeka w Allegro One Box, ale skrytka była pusta. Od razu zgłosiłam w Allegro One Box brak przesyłki, a 2 dni później również Sprzedawcy. Jednak sprzedający nie może drugi raz złożyć reklamacji dopóki przewoźnik nie odpowie. Co mam robić, czas leci, przesyłki i informacji brak, a zbliża się czas zapłaty...

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  pomóżcie ustalić położenie przesyłki .

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@mjufka78 podaj mi numer tej paczki. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mjufka78
#7 Wielbiciel#

A0027D8I15

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mjufka78 dziękuję! Poprosiłam odpowiedni dział o zajęcie się tą przesyłką, otrzymasz od nas wiadomość e-mail w tej sprawie.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mjufka78
#7 Wielbiciel#

Dziękuję. Czy udało się coś ustalić? Sprzedający domaga się informacji i nie wiem co odpowiedzieć... Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@mjufka78 przesłaliśmy Ci informację w korespondencji 52646070, na ten moment nie udało się ustalić losów przesyłki, jednak jest to jeszcze weryfikowane. Proszę Cię o jeszcze trochę cierpliwości. Postaramy się jak najszybciej wrócić do Ciebie z dalszymi informacjami. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów