Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hejka, 7 czerwca zamówiłam i zapłaciłam przez Allegro Pay towar. 10 czerwca dostałam informację, że przesyłka czeka w Allegro One Box, ale skrytka była pusta. Od razu zgłosiłam w Allegro One Box brak przesyłki, a 2 dni później również Sprzedawcy. Jednak sprzedający nie może drugi raz złożyć reklamacji dopóki przewoźnik nie odpowie. Co mam robić, czas leci, przesyłki i informacji brak, a zbliża się czas zapłaty...
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomóżcie ustalić położenie przesyłki .
@mjufka78 podaj mi numer tej paczki.
A0027D8I15
@mjufka78 dziękuję! Poprosiłam odpowiedni dział o zajęcie się tą przesyłką, otrzymasz od nas wiadomość e-mail w tej sprawie.
Dziękuję. Czy udało się coś ustalić? Sprzedający domaga się informacji i nie wiem co odpowiedzieć... Pozdrawiam
@mjufka78 przesłaliśmy Ci informację w korespondencji 52646070, na ten moment nie udało się ustalić losów przesyłki, jednak jest to jeszcze weryfikowane. Proszę Cię o jeszcze trochę cierpliwości. Postaramy się jak najszybciej wrócić do Ciebie z dalszymi informacjami.