anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co dzieje się z paczką

Mrozinik
#8 Zapaleniec#

Witam,

Co dzieje się z paczką A00036FJK8, ponieważ kolejny dzień leży w magazynie w Łodzi.
Chciałbym również upomnieć się o monety za wybranie Allegro One w trakcie wybierania dostawy. Na razie z wyboru nie jestem zadowolony.

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Mrozinik wyjaśniamy już co się dzieje z Twoją przesyłką i otrzymałeś już od nas wiadomość mailową w tej sprawie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Mrozinik
#8 Zapaleniec#

Witam,

Piszę z zapytaniem, czy Państwo zamierzają wykorzystać swój limit 30 dni roboczych na uznanie mojej paczki za zaginioną, czy jednak Państwo planują ją dostarczyć.

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Mrozinik spokojnie, to taki całkiem normalny czas doręczenia tej przesyłki, na razie wszystko jest ok. 

Musisz się przyzwyczaić, ze wybierając przewoźnika Allegro kilka dni na poprawę humoru kuriera musisz doliczyć do czasu niezbędnego na doręczenie paczki. 

oznacz moderatorów

Mrozinik
#8 Zapaleniec#

Czy inne firmy przewozowe również karmią humor swoich kurierów w ten sposób, czy tylko nasz najwspanialszy, wręcz platynowej klasy "dostawca" Allegro One?

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Mrozinik patrząc na ilość postów tutaj, można dojść do wniosku, że to co w Allegro One jest normą u innych przewoźników jest "wypadkiem przy pracy" - a trzeba brać poprawkę bo np u mnie na ostatnie 100 paczek Allegro były 2 🤣

oznacz moderatorów

Mrozinik
#8 Zapaleniec#

@sl-aw-ekI obie się opóźniły? 🤣

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Niekoniecznie ,nie wszystkie się opóźniają dużo może zależeć od opłacalności kursówki kuriera ,jego humoru i innych mało logicznych czynników . Chcesz szybko i pewnie to musisz wybierać sprawdzone formy dostawy.

oznacz moderatorów

Mrozinik
#8 Zapaleniec#

@kolekcjoner608  Skusiły mnie monety i 1 zł taniej 😔 Ale kogo chciwość choć raz nie pokarała, niech pierwszy rzuci kamień

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Mrozinik az tak to nie, to by oznaczało problem przy 100% przesyłek a wtedy zamiast pisać tutaj przekopywałbym się teraz przez stertę dyskusji z reklamacjami. 

"Skusiły mnie monety i 1 zł taniej" - to ostatnio zwiększyło ilość tych przesyłek 🤣 przez co pewnie jest jeszcze gorzej z terminowością. 

oznacz moderatorów

Mrozinik
#8 Zapaleniec#

@sl-aw-ekJak mucha do lepa... No nic, na własnej głupocie człowiek najlepiej się uczy

oznacz moderatorów

Mrozinik
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Czy jest coś wiadomo, czy mam zwrócić ten zakup, bo nigdy się u mnie nie znajdzie?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Mrozinik Proszę, abyś kontaktował się w tej sprawie mailowo w zgłoszeniu numer 36075416.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów