Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w środę zamówiłem produkt niezbędny mi do pracy. Przesyłka zgodnie z zapewnieniami systemu powinna dotrzeć do mnie w czwartek, jednak dalej jej nie otrzymałem - przez ostatnią dobę leży w magazynie. Proszę o wyjaśnienie przyczyn opóźnienia przesyłki A0003B8XK4. Nie mogę pracować, co wiąże się z konkretnymi stratami.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@kszreter kochany onebox i allegro podały ci przewidywany z fusów czas dostawy, rzeczywisty to min 24h na nadanie u sprzedawcy chyba, że deklaruje inaczej w ofercie. Plus dla zwykłego oneboxa do 3 dni roboczych od podjęcia paczki. A teraz najlepsze ta usługa ma takie zwiechy i wali takie babole, że w standardzie można uwzględnić:
1 nieodbieranie paczki z punktu nadania tego samego dnia bo kurierowi się nie chce (w postach leżała chyba max 7dni w paczkomacie zielonym zanim raczyli wyciągnąć)
2 gubienie paczek i szukanie potem 1-2 tygodni
3 jak zamówiłeś do 2 paczkomatu to możesz dostać info o tym że jest pełny czyli poczekasz aż kurierzy zechca w końcu odebrać paczki i wsadzić tam twoją
4 dla kuriera doręczenie do rąk często oznaczone no byłem a ciebie nie było mimo że byłeś
etc etc wyciągnij sobie wniosku o tej formie dostawy czy chcesz mieć za każdym razem traumę, a paczka jak nie przyjdzie dzisiaj bo może akurat jesteś w gronie szcześliwców to pewnie w poniedziałek o ile nie zniknie
@kszreter Dzień dobry, skontaktowaliśmy się w tej sprawie z UPS i paczka została dzisiaj odebrana przez kuriera. Przepraszamy za utrudnienia.
To że odebrał to nie znaczy że znajdzie dziś czas by ją dostarczyć ,oby zdążył.
Dziękuję za informację.