Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Client:43423930 Proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odebranie paczki o 48 godzin. 😊
Wspaniale! Dziękuję za szybką reakcję!
Ewa
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ czy można prosić o przedłużenie odbioru paczki w Allegro OneBox? Zamówiłam ją przez pomyłkę we wskazane miejsce i nie zdążę jej odebrać. A001OH67P6
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki o 24h? Przesyłka nr A001OG1GG2.
Z góry dziękuję. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki o 24h? Przesyłka nr A001OA9MZ9
Z góry dziękuję. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@marcopolo19811 Gotowe!
@irga_rz Proszę, przedłużyłam czas o 24 godziny.
Czy mogę prosić o przedłużenie paczki A001OH4BM4 o dobę.
Dzień dobry, proszę o przedłużenie odbioru paczki z Allegro one box o dobę
Numer A001OA9MZ9
@nitrond Proszę bardzo, gotowe!
Witam, bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki nr. A001O7HRG8 do 25.02.2025.
Z góry dziękuję i Pozdrawiam 🙂
@comboart Widzę, że przesyłka została już odebrana.
Potrzebuje przedłużyć odbiór paczki w allegro one box o 7h, nie zdążę jutro odebrać. Czy jest gdzieś taka możliwość?
@Client:92128664 Tak, jest taka możliwość. Jeśli chodzi o przesyłkę numer A001OEPMI0 to przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny. Pamiętaj, proszę, aby przy takich zgłoszeniach od razu podawać konkretne dane. Znacznie to przyśpieszy całą procedurę. 🙂
Super dziękuję bardzo
Czy mogę prosić o przedłużenie paczki A001OH4BM4 o dobę.
A001OGTVR9 - prośba o przedłużenie o 1 dzień
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Czy moge prosić o przedłużenie paczki A001O0NMG2