Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka ma status nadana potrzebuje przekierować paczke do innego miasta
Cześć. Próbuje przekierować przesyłkę allegro one kurier. Zaraz oszaleje, klikam „dodaj tą informację” i ciągle mnie wywala. Co mam zrobić? Przesyłka już jest w drodze.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Cześć! Czy mogę prosić o przekierowanie przesyłki do innego Allegro Punkt (w okolicy nie ma żadnego Allegro Box)? Zamawiałam paczkę w poniedziałek i miała być we wtorek, najpóźniej w środę. Dzisiaj wyjeżdżam do rodziny i nie będę miała jej jak odebrać. Numer przesyłki: A001G1MAF9
Przekierowanie do:
Allegro One Punkt, Pakersi
A008000
ul. Jagiellońska 4
37-200 Przeworsk
Tych przesyłek nie przekierowują.
Czy w takim razie jeśli paczka nie zostanie odebrana to zostaną mi zwrócone pieniądze?
@olatrybalska nie możemy przekierować paczki, możemy wydłużyć czas na jej odbiór, ale maksymalnie o 48h, więc nie wiem, czy zdążysz do tego czasu wrócić.
Oczywiście jeśli nie będziesz miała możliwości odebrania przesyłki, zgłoś proszę zwrot sprzedającemu, przesyłka zostanie zwrócona do nadawcy, a Ty powinnaś otrzymać od niego zwrot wpłaty.
Dzień dobry,
chciałbym przekierować paczkę A001IY7300 z punktu
@Herr_Misiek dzień dobry! Przykro mi, ale nie mamy możliwości przekierowania przesyłki. Jeśli to jakoś pomoże to po dostarczeniu jej do automatu paczkowego, mogę przedłużyć czas na jej odbiór.
Witam
Chciałbym zmienić punkt odbioru z ul. Mieroszowskiej we Wrocławiu na ul. Szafera we Wrocławiu dla paczki A001JFN519
pozdrawiam
Szymon
@Ortos przykro mi, ale nie będzie możliwości edytowania złożonego już zamówienia. Widzę, że paczka jest już przygotowana przez sprzedającego i oczekuje na nadanie.