Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry,
poproszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki do przyszłego wtorku najlepiej! Nie zdążyłam jej odebrać przez świętami niestety): Z góry bardzo dziękuję!
A001YO7IF5
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie paczki A001Y1HF08 o 48h? 😉
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Hej, ponownie proszę o przedłużenie czasu odbioru poniższych numerów paczek o 24h, bo moja wiadomość chyba zagubiła się w gąszczu innych próśb 😉
A001Z1TM85
A001Z1U0D8
Paczki dojechały o wiele wcześniej niż było to szacowane w momencie zamawiania, a już wyjechałam na święta.
Z góry dziękuję!🙏🏻 ☺️
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A001Z2QGT3 do wtorku 22.04 do gosz. 10:00
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A001Y2JJK2 do 24.04.
Dziękuję.
Dzień dobry proszę o przedłużenie odbioru paczki o numerze A001Z1KOE4 do 22 kwietnia?
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie odbioru o 24h paczki - Numer przesyłki A001YXPF29. Dziękuję serdecznie i Wesołych Świąt! ☺️ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Można prosić o przedłużenie paczki o 24h? Wypada akurat w święta i nie zdążę odebrać...
Paczka A001YY4RK1
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!!! 🙂
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A001YLQYL1 do wtorku 22.04 do godziny 22
Będę wdzięczna, bo chyba umknęło 🙂
Dzień dobry. Proszę o przedłużenie czasu odbioru o dobę paczki numer A001Z1X3Z2
@Onyx55 Gotowe.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ przypomnę się z przedłużeniem odbioru przesyłki A001Z0N6F0 do poniedziałku 21.04 do godzin wieczornych (24h)
Dziekuje!
Pozdrawiam
Adam
Dzień dobry,
czy mógłbym prosić o wydłużenie odbioru przesyłki z Allegro One A001Z039T4 o 8h?
Pozdrawiam,
Damian
@DamianM_12 Gotowe.
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A001YXY4N3, do wtorku 22 kwietnia 2025.
Pozdrawiam i zdrowych spokojnych świąt wielkanocnych!!
@MarekA1957 Gotowe. Wesołych Świąt! 😉
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A001Z1D6G9 o 24h
@xpentium Gotowe.
Dzień dobry! 🙂 Proszę uprzejmie o przedłużenie paczki nr A001YZHXQ1 o 8h, do 20:00. Dziękuję z góry!
(Przepraszam za podwojenie posta, ale chyba źle napisałem poprzedniego, bo nie widzę go na ostatnich stronach wątku). @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_