Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry, prosiłbym o przedłużenie odbioru paczki z względu na święta do 22 kwietnia do godziny 12:00 . Niestety jestem daleko od domu i nie mam możliwości odebrać przesyłki .
Przesylka A001YLT2T5. Przedłużenie Do 22 Kwietnia do godziny 12:00
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@drakis1055 Przedłużyłam.
Dziękuję bardzo . Życzę spojonych wesołych Świąt i mokrego Dyngusa 🙂
Dzień dobry, czy można prosić o przedłużenie paczki numer A001Z316L3 o 24h? Będę w stanie ją odebrać we wtorek. Dziękuję!
@AngelusDaimon Gotowe.
Witam, proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o nr A001Z2TIY3 do 23.04.2025 godz. 10:00. Paczka przyszła szybciej niż deklarowano w aukcji.
@piotrpiotr1 Gotowe.
Proszę o przedłużenie odbioru paczki A001YZ8ZA5 o 24 godziny. Z góry dziękuję.
Proszę o zmianę terminu odbioru przesyłki allegro one
A001YXM4D8
do wtorku wieczorem po świętach
@Client:39925388 Gotowe.
Dzień dobry,
poproszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki do przyszłego wtorku najlepiej! Nie zdążyłam jej odebrać przez świętami niestety): Z góry bardzo dziękuję!
A001YO7IF5
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie paczki A001Y1HF08 o 48h? 😉
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Hej, ponownie proszę o przedłużenie czasu odbioru poniższych numerów paczek o 24h, bo moja wiadomość chyba zagubiła się w gąszczu innych próśb 😉
A001Z1TM85
A001Z1U0D8
Paczki dojechały o wiele wcześniej niż było to szacowane w momencie zamawiania, a już wyjechałam na święta.
Z góry dziękuję!🙏🏻 ☺️
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A001Z2QGT3 do wtorku 22.04 do gosz. 10:00
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A001Y2JJK2 do 24.04.
Dziękuję.
Dzień dobry proszę o przedłużenie odbioru paczki o numerze A001Z1KOE4 do 22 kwietnia?
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie odbioru o 24h paczki - Numer przesyłki A001YXPF29. Dziękuję serdecznie i Wesołych Świąt! ☺️ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Można prosić o przedłużenie paczki o 24h? Wypada akurat w święta i nie zdążę odebrać...
Paczka A001YY4RK1
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!!! 🙂
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A001YLQYL1 do wtorku 22.04 do godziny 22
Będę wdzięczna, bo chyba umknęło 🙂