Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry,
będę wdzięczny za przedłużenie o 24h czasu odbioru paczki:
A001Z30QM8
Dzień dobry, proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr A001Y7U729. Odbiorę ją we wtorek bo nie ma mnie teraz w Warszawie. Dziękuję
Dzień dobry, proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr A001XT1FA1 do wtorku. Dziękuję
Witam, mam do odbioru paczkę, która przyszła za wcześnie. Deklarowany termin dostawy był na 23 kwietnia. Nie mam możliwości odbioru tej paczki. W allegro boxie będzie czekać do 21 kwietnia do godziny 10:37 więc prosiłbym o szybką reakcję. Chodzi o paczkę A001Z3BZH8
@Client:78322030 Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.
Dzień dobry. Prośba i przedłużenie poniższej paczki.
. Przesylka A001Z1T2D7.
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedłużenie przesyłki o 24h?
A001YU59U5
Bardzo dziękuję za pomoc.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki do 22.04.2025 - numer przesyłki A001Z3F2E9
@pati_2029 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry, wczoraj moderator pisał ze przedłużył mi termin odbioru zgodnie z moja prosbą, ale w aplikacji dalej widnieje ta pierwsza data odbioru, czy to normalne czy powinna tam widnieć nowa data ? Nr przesyłki A001YZDUN3. Mogę prosić o sprawdzenie ? Z góry dziękuję , Pozdrawiam 🙂
@kedzior500 Sprawdź teraz. Czas na odbiór paczki jest przedłużony o 24 godziny.
tak przedłużone, dziękuje 🙂
Chciałbym przedłużyć czas odbioru paczki z automatu Allegro o 12h
Numer zamówienia:
A001Z0EVK1
Dziękuję, pozdrawiam.
@Luxus5 Przedłużyłam czas na odbiór Twojej paczki.
Ja również proszę o przedłużenie o 24h - paczka nr A001Z2Z2B2
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy mozna przedluzyc odebranie paczki o 3 doby?
Paczka numer A001YULAM1.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Mateusz Marcinkowski
@maly07maly Widzę, że przesyłka jest już odebrana.
Poproszę o przedłużenie o dobre paczki A001Z04I78, niestety nie zdążę wrócić do jutra z świat.. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mogę prosić o przedłużenie obioru paczki ?
Paczka numer A001YZDUN3.
Dziękuję.
Pozdrawiam.