Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Cześć, @Client:65425931. Nie widzę na Twoim koncie przesyłek oczekujących na odbiór 🙂
Można prosić o przedłużenie odbioru paczki o 12h?
A001YY4RK1
Pozdrawiam.
@adik_140 przedłużyłam termin odbioru, jednak z uwagi na to, że przesyłka była już przeterminowana, polecam jak najszybszy odbiór paczki.
Proszę o potwierdzenie przedłużenia odbioru przesyłki o nr A001Z0X1X2.
tel. do zamówienia [edycja]
@dombrzalska przedłużyłam termin odbioru przesyłki o 48h 🙂
Proszę ponownie o przedłużenie mojej przesyłki A001Z167U1
Prosze o przedłuzenie czasu odbioru przesyłki jak ponizej o 6h
Przewoźnik i numer przesyłki
Cześć, @kondekk. Widzę, że już przedłużyliśmy czas na odbiór Twojej przesyłki.
Dzień dobry, proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr A001Y7U729 i A001XT1FA1 do jutra. Dziękuję @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@e80512460e dla obu przesyłek termin odbioru został już maksymalnie przedłużony, dlatego nie mam możliwości dalszego wydłużenia terminu.
Rozumiem, ale ja prosiłam o przedłużenie obu paczek na dobę przed upływem terminu ale nikt nie zareagował. Naprawdę nie da się nic zrobić?
@e80512460e nie, obie przesyłki miały już wydłużony termin odbioru. Z naszej strony nie ma możliwości wydłużenia o więcej niż 48h. Obecnie są już przeterminowane, jednak wciąż można je odebrać z maszyny do momentu w którym zostaną zabrane przez kuriera do zwrotu do nadawcy.
Mogę prosić o wydłużenie o 48h AL022WA1
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
A001YYOHB5
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box - przesyłka A001YYOHB5 ?
@Client:28987191 tak, przedłużyłem odbiór przesyłki do jutra do końca dnia.
Prośba o przedłużenie paczki w Allegro One Box.
A001Z29R29