Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzien dobry,
Czy mozna przedluzyc te paczki do soboty wieczor? 🙏🥺
A001ZJKED4
A001ZKGJ46
A001ZJYM75
Wtedy zdaze wrocic do miasta 🙏
Pozdawiam!
Dzień dobry @Graadus 🙂 Pewnie, bardzo proszę, przedłużyłam czas na odbiór tych paczek.
Dzień dobry,
uprzejmie proszę o przedłużenie odbioru A001ZNZ3F1
do 27.04.2025
Pozdrawiam
Dzień dobry,
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy mogę prosić o przedłużenie do jutra paczki A001Z3ZNQ4?
Bardzo dziękuję!
Amciak
Dzień dobry @amciak! Jasne, bardzo proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Bardzo serdecznie dziękuję!
Dzień dobry @Wydawnictwo_WAM! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry chciałbym przedłużyć odbiór paczki A001ZUZ856 o przynajmniej 8h
dziekuje
Dzień dobry @Client:40072941! Proszę, możesz odebrać tę przesyłkę do niedzieli do końca dnia.
Dzien dobry
chcialabym poprosic o przedluzenie terminu odbioru paczek
Przesylka A001ZTYXM5
Przesylka A001ZPLJE6
wystarczy mi okolo 6h dodatkowych. Mam nadzieję że to nie problem:)
Z gory wielkie dzięki
@Nekemtenem Przedłużyłam odbiór.
Dzień dobry,
czy ja też mogę prosić o 1 dzień - przesyłka A001ZO46A4
Dzień dobry @Axis-tech! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A001Z82KJ8 do godziny 18:00
Dziękuję
@wojtekwojtekw proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Witam serdecznie,
Niestety z powodu opóźnienia w dostarczeniu paczek nie będę w stanie ich odebrać w terminie.
Czy mógłbym prosić o przedłużenie czasu odbioru dla przesylek:
A001ZPV3V0
A001ZPV2T6
Będę wdzięczny,
Dziękuję i pozdrawiam.
Dzień dobry @Sentori! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tych paczek.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę poprosić o przedłużenie odbioru paczki do dziś do 19? A001Z5OBU0
Nie wiem jak w aplikacji allegro na tel. odczytać numer zamówienia. Mam tylko kod odbioru i nie mogę nic skopiować do schowka.
Jestem ponad 250km od allegromatu. Musiałem pilnie wyjechać wczoraj by zarejestrować auto i teraz musiałbym jechać albo bardzo wcześnie jutro rano, albo dzisiaj by zdążyć odebrać paczkę.
Inpost dawno temu rozwiązał ten problem oferując dopłatę za przechowanie paczki o dobę dłużej. Czemu u was nic takiego nie ma?
To tak jak z ochroną sprzedającego. Jak kiedyś mi sprzedający zamiast 2 wentylatorów wysłał jeden i chciałem pomocy allegro to nic nie otrzymałem a allegrowicza dostał zasłużonego negatywa. Mała szkodliwość czynu i nikogo nie obchodzi kupujący.