Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Agnieszka198912 Gotowe!
Dzień dobry,
prosiłbym o wydłużenie możliwości odbioru paczki o 24h. Nr paczki to: A000UIHY53.
@prezentyswieta Widzę, że paczka została już odebrana.
Dzień dobry, poproszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr A000UGY1A2 do końca dzisiejszego dnia (19.07.2024).
@Rosette2 z tego co widzę, przesyłka została już odebrana.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki do jutrzejszego wieczora?
Numer zamówienia A000UJL2A2
@Client:34189555 dzień dobry! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki zgodnie z prośbą 🙂
Dziękuję bardzo za pomoc.
Czy można prosić o przedłużenie czasu odbioru dwóch paczek? Czas już minął....
@becia86_2008 Podaj numery tych paczek 🙂
Dziękuję, pobiegłam i okazało się, że zdążyłam przed kurierem. 😄 Była informacja w aplikacji: pośpiesz się, może zdążysz przed kurierem. Zdążyłam. 😉
@becia86_2008 O no to super, dzięki za informację 🙂
Dzień dobry, potrzebuje przedłużyć czas odbioru paczki.
A000UD1BU0
Przesyłka miała przyjść we wtorek ale nie dotarła a ja jestem poza miejscem zamieszkania do końca tygodnia. Więc potrzebowałbym przedłużyć do poniedziałku do 8 rano.
Z góry dziękuję.
@allegro_Artemis Czas na odbiór paczki mogę przedłużyć maksymalnie o 48 godzin. Nowy termin odbioru to 21 lipca, godz. 20:17.
Chciałabym przedłużyć możliwość odebrania przesyłki w allegro One box do dnia 21.07.24 do godziny 16:00 czy jest to możliwe? Jak to zrobić? Jaki jest koszt? Pozdrawiam, Agnieszka
@rodzynka_at Agnieszko, podaj mi numer tej paczki 🙂
Proszę o przedłużenie odbioru paczki nr A000UNNGO5 do niedzieli 21.07.2024 do końca dnia. Paczka przyjdzie dziś do punktu i nie mam jak jej odebrać.
@Client:93914071 Terminy odbiorów możemy zmieniać dopiero wtedy, kiedy zostaną wyznaczone - zatem paczka musi znajdować się w skrytce.
Dodam, że na odbiór paczki są 2 dni robocze, zatem paczkę spokojnie odbierzesz sobie po weekendzie 🙂
A w razie potrzeby napisz, będziemy działać 🙂
Witam,czy mogę przedluzyc paczke o nr. A000U6PRG6 do 18 lipca?