Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Dzień dobry
Poproszę o przedłużenie odbioru paczki nr A000XU8650
@Client:107586695 przedłużyliśmy termin odbioru Twojej paczki o 24 godziny.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ czy mogę prosić i przedłużenie odbioru paczki A000XIBLH8? Dotarła z opóźnieniem.
Dziękuję z góry
@JPACorporation Proszę bardzo, przedłużyłam cas o 14 godziny.
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przedłużenie czasu odbioru paczki A000XRIIV1 o 24 h? Próbowałam odebrać ją z automatu dzisiaj, jednak ten miał awarię.
Dziękuję i pozdrawiam!
@DoMisiak413 przedłużyłam dla Ciebie paczkę dokładnie tak, jak tego oczekujesz. Spokojnego wieczoru 🙂
Dzień dobry. Wypadł mi nagły, nieplanowany wyjazd rodzinny i stąd mam pytanie, czy mogłabym przedłużyć możliwość odbioru paczki do czwartku 15.08? Numer zamówienia A000Y1U0T3. Paczka powinna trafić do paczkomatu (Nizinna, Rumia) jutro. Pozdrawiam inesines
@inesines proszę o podanie prawidłowego numeru przesyłki, ponieważ ten, który podałaś - nie jest dostępny w naszym systemie. W związku z tym, na ten moment nie mogę Ci pomóc 😞
A000Y1UOT3
@inesines Gotowe!
Dziękuję!
Dzień dobry,
Czy można prosić o przedłużenie o 24h odbioru paczki? A000XV0OL9
@hahalina przedłużone.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie czasu odbioru przesyłki A000Y420P6 do środy?
@Client:50566947 przedłużone.
Dzień dobry,
czy można przedłużyć o dwa dni paczkę A000Y248L0?
@Alan_Darkwood przedłużone.
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie odbioru opóźnionej przesyłki A000Y208L4 do soboty 17.08 (włącznie). Wyjechałem, nie mam możliwości odbioru.
Z góry dziękuję
@romanjank Cześć! Przedłużyłam paczkę.