Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
dziękuję 🙂
Witam, proszę o wydłużenie odbioru przesyłki o 5 godzin Numer przesyłki A001IYLBZ6 Allegro One Box AL041CB1.
@Said92 Gotowe!
Dzień dobry,
mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki nr A001IZTP47 na 24H ?
@dragon_hulajnogi dzień dobry! Czas na odbiór tej przesyłki został już przedłużony.
Dzień dobry. Czy byłaby możliwość przedłużenia odbioru paczki A001JGTTU7 z Allegro One Box do poniedziałku 20.01.2025 do 17:00 ?
Dzień dobry @Client:89607112! Nie ma takiej potrzeby, ponieważ czas na odbiór tej paczki to już 21.01 godzina 10:42.
Dzień dobry
Uprzejma prośba o przedłużenie terminu odbioru paczki A001IZZ596 o 12h
Pozdrawiam!
@ALBERT115 dzień dobry! Przesyłka o tym numerze została już odebrana.
Proszę o wydłużenie czasu odbioru przesyłki A001J7IUD4 do godz 18:00 @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@matthias201 widzę, że czas na odbiór tej paczki został już wydłużony.
Mogę prosić o wydłużenie czasu odbioru przesyłki o jakieś 12h? Generalnie czas na odbiór już minął.
Dziękuję.
Paczka allegro A001IUV570
Dzień dobry! @Client:86941926 proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Proszę o przedłużenie paczki o numerze A001J4G8N9 o 5h.
Bardzo dziękuję ❤
@Client:74046248 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki do końca dzisiejszego dnia.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki A001J3OTF8 o 24 godziny? Z góry dziękuję 😉
Dzień dobry @skurwesson! Czas na odbiór tej paczki został już przedłużony.
Dzień dobry!
Upłynął czas odbioru paczki. Czy jest możliwość ją jeszcze odebrać? Jestem w stanie zorganizować jej odbiór - jest mi potrzebna. Da się coś z tym zrobić? Przedłużyć do końca dnia?
@maciusgse możesz odebrać do momentu aż kurier podjedzie i wyjmie paczkę.
może moderatorzy coś poradzą @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry @maciusgse! Widzę, że czas na odbiór tej przesyłki został już przedłużony do jutra do 9:06.