Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Prosiłbym o wydłużenie odbioru paczki A001ZD9BO0 o 24godziny.
@ela_gosia proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Proszę o przedłużenie A001ZHM7B4
@rebuzus proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Witam,
proszę o przedłużenie odbioru przesyłki numer A001Z3RPB8 o 48h. Z góry dziękuję 😉
Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr A001ZBZLH5 o 24h.
Witam
Przyjaciółka poprosiła o odbiór paczki, ale dane do odbioru dostałem dopiero wczoraj w nocy, a paczkę można odebrać dzisiaj do 9.35. Nie zdążę tego zrobić przed pracą, bo dojazd do niej to drugi koniec miasta, a dziewczyna jest niepełnosprawna i nie da rady jej odebrać. Chciałbym prosić w jej imieniu o przedłużenie (mam tylko numer telefonu, kod odbioru i końcówkę numeru przesyłki) do dzisiaj do końca dnia
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Bardzo proszę o przedłużenie przesyłki o numerze A001ZKQ4R8 o 24 godziny (do najbliższej niedzieli).
Cześć @markooff! Mogę przedłużyć czas na odbiór tej przesyłki, ale aby to zrobić, potrzebuję pełen numer przesyłki.
Być może uda się ją namierzyć po numerze telefonu przyjaciółki, ale nie podawaj go proszę na publicznym forum. Podeślij go na adres spolecznosc@allegro.com, a w tytule wiadomości podaj swój login.
Dzień dobry @astra0113, proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
@Client:133254753 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
A001ZBG8T8
@Client:73301563 Widzę, że paczka została odebrana.
Proszę o przedłużenie odbioru dwóch paczek do jutra rano
A001Z7L509 oraz A001ZDNQ21
z paczkomatu ALO06WU1
oraz
@w_przybylski proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tych paczek.
@Client:73301563 ta przesyłka jest już odebrana.
Dzień dobry,
Uprzejmie proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o 12h. Nr przesyłki: A001ZGUJV0.
Pozdrawiam
@KPOA Proszę, przedłużyłam czas o 24 godziny.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki. Mam czas do dzisiaj do godziny 10:33, a będę mogła odebrać po południu. Czy da się przedłużyć czas do godziny 17:00??
Nr przesyłki A001ZENMI1
@Agrafka1991 czas na odbiór tej przesyłki został już przedłużony 🙂