Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@maciekmalaj a może do wigilii ? bo po co zwolnić skrytkę i umożliwić odbiór paczek innym ? nie masz kogoś kto podejdzie i odbierze ?
@maciekmalaj gotowe, przedłużyliśmy termin odbioru Twojej paczki do niedzieli do końca dnia.
Dzień dobry
prosze o przedłużenie terminu odbioru paczki A0009GRJ74 do soboty.
Bardzo dziękuję, pozdrawiam
Ewa Rossa
@Client:64304519 bardzo proszę, przedłużyliśmy termin odbioru do soboty, do końca dnia.
@_HolaOla_@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @Allegro_One
Dzień dobry, proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A00095H572 jeśli można do Niedzieli do końca dnia.
@Dave069 bardzo proszę, przedłużyliśmy termin do niedzieli, do końca dnia.
Dziękuję, miłego dnia 😊
@Dave069 bardzo proszę i Tobie również! Polecamy się na przyszłość 🙂
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki z paczkomatu allegro one box o dobę? Nr paczki A0009FE967
@Client:37464236 tak, przedłużyliśmy termin odbioru o 24 godziny.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, chciałabym przedłużyć odbiór paczki A0009IN871 o 24 godziny.
@krolowahandlu gotowe, przedłużyliśmy termin odbioru Twojej paczki o 24 godziny.
Dzień dobry,
czy można przedłużyć paczkę A0009AZUH6 do końca dnia?
@Cebula_ termin tej przesyłki już minął, więc nie możemy Ci zagwarantować, że przedłużenie terminu jeszcze zadziała, ale jeśli pospieszysz się i szybko spróbujesz ją odebrać, powinno się udać.
@_HolaOla_ @ko_alka @w_kiwi @la_nika @nat_not @Allegro_One
Dzień dobry, proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A00095H572 jeśli można do Niedzieli do końca dnia.
Jeśli dublet posta z góry przepraszam, nie widzę mojego poprzedniego postu.
Dzień dobry, mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki do dzisiaj do końca dnia? A0009I8JH6.
@Client:43230136 Tak, paczka przedłużona do dzisiaj, do końca dnia.
Czy mogę prosić o przedłuzenie odbioru paczki z allegro one box, nr przesyłki A0009JIMI8
@sweter55 gotowe, przedłużyliśmy termin odbioru Twojej paczki do jutra, do końca dnia.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie odbioru przesyłek z Allegro one box do dnia 17.12.b.r. ?
A0009LUTO2, A0009LOME1